Zidane: Mezi Ramosem a Ronaldem není žádný problém. Soustředíme se na derby

Zidane: Mezi Ramosem a Ronaldem není žádný problém. Soustředíme se na derby

Zinedine Zidane odmítá spekulace ohledně dusna v kabině kvůli rozdílným názorům Sergia Ramose a Cristiana Ronalda. Trenér Realu to vnímá jako něco běžného, co je jen problémem novinářů. Podívejte se, co řekl trenér Bílého baletu před sobotním derby s Atlétikem Madrid.

Jaká je forma Realu Madrid před derby s Atlétikem?
Tým vypadá velmi dobře. Postrádáme několik hráčů, ale pomaličku se vrací zpátky. Vyhlížíme derby v dobré kondici. Víme, že to je důležitý zápas jako vždycky. Pro někoho mimo tým je to výjimečný zápas, ale jde jako vždy jen o tři body a my je chceme získat. Musíme hrát celých 90 minut na plný plyn. Neřeknu vám, jakým způsobem chceme vyhrát. Bude to vyhrocený zápas jako každé derby. Doufám, že to bude dobrý fotbal. Všichni se budou snažit vyhrát. Analyzovali jsme si zápas stejně jako každý jiný, ne jen kvůli tomu, že jde o Atlético. Budeme chtít hrát naši hru.

Jaká je forma Atlétika? Nejsou slabší než loni?
Myslím, že jejich tým vypadá silně. Nejsou slabší. Vypadají, že ví, co dělají. Budou hrát dobrý zápas. Pokusí se nám vše maximálně znesnadnit. Nemyslím si, že by bylo Atlético slabší než loni.

Okolo Realu Madrid je hodně spekulací. Má to vliv na váš tým?
Takové spekulace nás neovlivní. Víme, že je hodně spekulací kolem Madridu, ale my jsme nad tím. Jsme soustředěni. Nechystáme se lidem říkat, aby neměli své názory. Jsme odpočatí a chceme jen hrát a vidět dobrý zápas.

Existuje spor mezi Ramosem a Ronaldem?
Na to nebudu reagovat. Je dobře, že máme dva hráče, kteří píšou historii tohoto klubu. Oba se vzájemně respektují. Jeden řekl něco a druhý také a je jen na vás o tom diskutovat. My jsme uvolnění a myslíme jen na derby. Sergio je inteligentní a může říci, co chce. Totéž platí o Cristianovi. Jsou to bystří kluci, kteří jsou spolu dlouho a hodně spolu vyhráli. Není vůbec problém, když si jeden z nich občas myslí něco jiného než ten druhý. Není žádný problém mezi Cristianem a Sergiem. Pokud si to nemyslíte, pletete se. Je to součást fotbalu.

Co si myslíte o formě útočníků?
Trénují a dávají do všeho velké úsilí. Není pravda, že nedávají góly, jen jich dávají méně. Dali góly v Lize mistrů, ale v La Lize jich tolik nebylo. Šance přijdou a jsem si jistý, že oni se chytí.

Jak to vypadá s Baleem?
Chce moc pomoci týmu. Myslím si, že jeho zranění není vážné. Myslím, že bude chybět jen už asi čtyři dny a potom bude fit. Jsem si jistý, že se vrátí silnější a příští týden bude v pořádku a k dispozici pro zbytek sezóny.

A co zranění Modriće, Carvajala a Navase?
Modrić a Carvajal jsou v pořádku. Dani je připravený chvíli hrát a vynechal reprezentační pauzu, protože bylo pro něj lepší na sobě pracovat zde. Navas pracuje na sobě na hřišti každý den. Neřeknu vám ale, kdy bude schopný znovu hrát.  


Zdroj: realmadrid.com, as.com

10 Komentářů

Přidat komentář

Související články

Nominace: Bayern Mnichov – Real Madrid. Odletí 23 hráčů včetně Courtoise
La Liga

Nominace: Bayern Mnichov – Real Madrid. Odletí 23 hráčů včetně Courtoise

Carlo Anelotti oznámil jména hráčů, kteří budou k dispozici pro první střetnutí proti Bayernu v semifinále Ligy mistrů. V týmu…
Rekordní sezóna? Real má motivaci pro zbylých pět zápasů La Ligy
La Liga

Rekordní sezóna? Real má motivaci pro zbylých pět zápasů La Ligy

Los Blancos sebevědomě míří za svým 36. titulem v La Lize. Svěřenci Carla Ancelottiho si v pátek večer připsali další tři…
Militão: Odehrál jsem 90 minut. Konečně se zase cítím jako hráč
La Liga

Militão: Odehrál jsem 90 minut. Konečně se zase cítím jako hráč

Zápas v San Sebastianu pro něj byl velkou zkouškou. Na horké půdě a proti soupeři, s nímž to Real Madrid nemá nikdy…
Fran García: Přijeli jsme ukázat, že jsme oprávněně v čele La Ligy
La Liga

Fran García: Přijeli jsme ukázat, že jsme oprávněně v čele La Ligy

V základní sestavě Realu Madrid proti Sociedadu nastoupil po delším čase i Fran García. V rozhovoru pro Real Madrid TV řekl: „Byl…