Cristiano Ronaldo: United mě zradili. Trenéra Ten Haga nerespektuji

Cristiano Ronaldo: United mě zradili. Trenéra Ten Haga nerespektuji
Cristiano Ronaldo (zdroj: realmadrid.com)

Bum. Cristiano Ronaldo poskytl pořadu novináře Pierse Morgana velmi výbušný rozhovor, ve kterém se opřel do vedení Manchesteru United, trenéra i bývalého spoluhráče Waynea Rooneyho. Portugalcova slova aktuálně hýbají fotbalovým světem, proto je přinášíme, ačkoliv přímo nesouvisí s Realem Madrid.

Cristiano Ronaldo zažívá možná svou nejhorší sezonu z mnoha úhlů pohledu. Legenda Realu Madrid evidentně není v Manchesteru United spokojená, ostatně není tajemstvím, že v létě chtěl Portugalec za každou cenu změnit adresu. Nepovedlo se. Nyní si CR7 svou frustraci naplno vybil v pořadu Piers Morgan Uncensored.

„Cítím se zrazen. Manchester United mě zradil,“ řekl například Ronaldo. „Není to jen o této sezoně a trenérovi. Jsou tu další dva až tři lidi, kteří mě v klubu nechtějí. Bylo to tak již minulou sezonu,“ dodal držitel pěti Zlatých míčů, jenž byl v minulém ročníku nejlepším střelcem týmu.

Portugalec se pustil také do trenéra Erika Ten Haga, který převzal klub v létě. „Ten Haga nerespektuji, protože on neukázal respekt vůči mě. Nikdy nebudu respektovat někoho, kdo nerespektuje mě,“ tvrdil. Nizozemský kouč nicméně několikrát během sezony zdůraznil, že je pro něj Ronaldo nadále důležitým hráčem. Tým na něm ovšem již stavět nechtěl.

Ronaldo neušetřil kritiky ani bývalého spoluhráče Waynea Rooneyho. „Nechápu, proč o mně mluví tak špatně. Asi ho štve, že on už dávno skončil a já pořád hraju. Nebudu říkat, že vypadám lépe, než on, i když je to pravda,“ překvapil odpovědí.

Největší naštvání nicméně legendární fotbalista cítí jednoznačně na vedení United. „Když jsem se vracel, rozhodlo srdce. Jenže od odchodu Sira Alexe se v United nic nezměnilo. Nikdo nepochopil, proč v minulé sezoně odvolali Oleho a vzali Ralfa Rangnicka. Vždyť ten chlap není ani trenér,“ rýpl si Ronaldo.

Po tomto rozhovoru je asi každému jasné, že cesty Cristiana Ronalda a Manchesteru United se po MS v Kataru musí rozdělit. Otázkou je, jaké bude další angažmá nejlepšího střelce v historii Realu Madrid.

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


Zdroj: Piers Morgan

14 Komentářů

  • Avatar

    rekl to dobre, delaji z nej blbce. lonskou sezonu jim vystrelil sam, bez nej by byli buh vi kde. a oni se k nemu chovaji jak k nule. ja ho chapu, ale kdyz mel jit do city, tak mel jit do city a ne do manU, udelal si chybu cristiano stimhle prestupem

    5
    2
    • Avatar

      v com sa k nemu chovaju ako k nule??? ma v lige 525 minut a 1 (slovom JEDEN) streleny gol. taketo slabe cisla nemal ani v karim v horsich sezonach v reale, ked cristianovi musel robit podrztasku. v EL sa trapil aj proti „farmarskym“ timom. neviem co akoze moze este chciet? mat iste miesto v zostave s tymito cislami???? nesranduj. cely cas dokazuje ze pre neho nie je ani v najmensom dolezite dobro timu, ked si dovoli po dolezitom vitaztve urazeny odist zo stadiona este pred koncom zapasu.

      ja som mu fandil, ale to co predvadza posledne roky je ten najhorsi priklad aky moze davat mladym hracom. nechcel by som ho do realu uz ani zadarmo a som zvedavy aky tim si vezme takuto rozmaznanu primadonu. pre neho uz to vidim akurat tak v miami alebo niekde na blizkom vychode.

      5
      4
  • Avatar

    Odísť z Realu bola jeho najväčšia chyba, nikde mu nikdy nebude tak dobre ako v Madride a už na to podľa mňa prišiel a ak by mohol vrátil by čas. Je mi ľúto ako sa trápi a ako sa k nemu v Manchestri správajú, nezaslúži si to. Veľmi dúfam, že na MS pôjde Portugalsko ďaleko a on ešte ukáže akým skvelým a veľkým hráčom je.

    4
    2
  • Avatar

    Dakde som pocul, ze keby sa v 2018 nerozhadal s Perezom, tak by vyhral Zlatu loptu miesto Modrica a dostal sa tak pred Messiho v pocte. Keby si to vycital ani by som sa nedivil tomu.

    1
    2
  • Avatar

    To ze z klubu odisiel bola najlepsia moznost. Uz v Reale posledne sezony nehral co predtym pptrebovak nech sa hraje vyslovene na neho.To ale brzdi muzstvo ,nemozes hrat na jedneho hraca lebo toho dokazu silne muzstva zdvijit,musis mat viac moznosti.Ronaldo mal cisla ale cele muzstvo sa podruadili jemu na čele s Benzemom. Ak chce prekonat este nejake rekordy o co mu ocividne ide kedze nasilu karieru predlzuje aj ked uz neni ci bol,tak by mal ist do mensieho muzstva .Velke kluby ho uz nebudu chciet

    3
    0
  • Avatar

    CR7 získal v drese s kráľovskou korunkou v znaku klubu všetko, čo sa získať dalo v sfére individuálnej aj kolektívnej + titul ME 2016 počas pôsobenia v RMCF. Nikto by si ho nedovolil ponúkať na predaj – tobôž vyzývať k odchodu z klubu – ktorý z neho stvoril futbalovú legendu a ikonu ešte počas aktívnej kariéry…
    holt, chyby robí každý, CR7 evidentne tiež nie je neomylný ani v rovine svojho rozhodovania a tak dostal „po nose“ od života…
    Real-u sa paradoxne „odmenil“ svojim odchodom nutnosťou omladenia ofenzívy tímu v podobe dua „kanárikov“, mohla zažiariť naplno hviezda KB9 a veľký balík z ušetreného platu CR7 si užíva E. Hazard…a potom niekto neverí v aksiomu – „karma je zdarma“…

    0
    0
  • Avatar

    Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale správa sa ako nevyzretý pubertiak, ktorý keď nedostane to, čo chce, tak sa uráža na celý svet. Pohltilo ho vlastné ego. Štatistiky a herný prínos pre tím v tejto sezóne hovoria jasne. Za zásluhy sa nedá hrať večne. Smutný pohľad, no pochybujem, že sa ešte nájde TOP klub, ktorý postaví celú hru okolo neho.

    3
    1
  • Avatar

    Myslim si ze po MS prestupi do Sportingu ak chce zostat v EU, ak nie tak pojde do Miami mozno ale co tam, mimo EU ides o 3 levely dole..Vyzera to na Sporting aj tam vraj kupil dom.

    3
    0
  • Avatar

    mym osobnim typem na jeho dalsi klub je Neapol….myslim, ze CR7 jeste nechce koncit a Sporting si jeste necha v zaloze….

    2
    0

Přidat komentář

Související články

Real Madrid by mohl získat 30 milionů eur za hvězdu Realu Sociedad

Real Madrid by mohl získat 30 milionů eur za hvězdu Realu Sociedad

Arda Güler byl na začátku víkendu hrdinou Realu Madrid, když Los Blancos zvítězili těsně 1:0 nad Realem Sociedad a přiblížili…
MARCA: Bayern navázal kontakt se Zidanem. Bavoři doufají i v příchod Miguela Gutiérreze
Bývalí hráči Realu

MARCA: Bayern navázal kontakt se Zidanem. Bavoři doufají i v příchod Miguela Gutiérreze

Bayern Mnichov hledá nástupce Thomase Tuchela. Podle deníku MARCA vedení klubu v minulých dnech kontaktovali Zinédina Zidana s dotazem na…
Legendy Realu Madrid prohrály s Portem. Rozhodl Marek Čech
Bývalí hráči Realu

Legendy Realu Madrid prohrály s Portem. Rozhodl Marek Čech

Veteráni Realu Madrid vůbec poprvé v Corazón Classic Match nalezli přemožitele. V sobotu po poledni podlehli na Estádio Santiago Bernabéu legendám Porta…
Legendy Realu Madrid dnes vyzvou legendy Porta. Zápas bude mít i slovenskou účast
Bývalí hráči Realu

Legendy Realu Madrid dnes vyzvou legendy Porta. Zápas bude mít i slovenskou účast

Corazón Classic Match je akce, kterou iniciuje Nadace Realu Madrid, v jejímž rámci legendy Los Blancos vyzvou své kolegy z…