Pogba je stále variantou pro Real Madrid. Klub může nabídnout vysoký podpisový bonus

Pogba je stále variantou pro Real Madrid. Klub může nabídnout vysoký podpisový bonus

Záložník Manchesteru United Paul Pogba strhává zájem mnoha velkoklubů. Důvod? Končící smlouva francouzského reprezentanta, jehož aktuální hodnota je dle serveru Transfermarkt 60 milionů eur. Do boje by se mohl zapojit rovněž Real Madrid.

Situace Pauly Pogby v Manchesteru United je lehce nepřehledná. Může se klidně stát, že Francouz v blízké době kontrakt prodlouží a ukončí tím spekulace. Zatím se tak ovšem nestalo a z Anglie nejdou informace o tom, že by mezi oběma stranami měla být domluva. Agent Mino Riaola naopak zjišťuje možnosti.

Velký zájem o Pogbu dlouhodobě jeví Juventus Turín, v jehož dresu strávil asi nejlepší roky kariéry, a bohaté francouzské PSG, pro které by zase nebylo problémem nabídnout hráči luxusní gáži. Jenže když se dva perou, třetí se často směje. A tím třetím by mohl být v tomto případě Real Madrid.

Není tajemstvím, že Pogbu do týmu dlouhodobě chtěl trenér Zinedine Zidane. S jeho odchodem spekulace opadly, podle španělských deníků ABC a AS ovšem Bílý balet Pogbovu situaci nadále monitoruje.

Real je údajně v kontaktu právě s agentem Raiolou. Hráči by mohl nabídnout štědrý podpisový bonus ve výši až 30 milionů eur a plat 14 milionů eur ročně. To by udělalo z Pogby jednoho z nejlépe placených hráčů týmu, například v PSG by si ale vydělal výrazně více.

To vše je ale zatím v rovině spekulací. Je možné, že brzy budeme ohledně Pogbovy budoucnosti chytřejší.

Zajímá tě víc o přestupech Realu Madrid?

Stáhni si zdarma 3. číslo magazínu Real v srdci, které je věnované právě zajímavým přestupům ze současnosti i historie!

Stahuj Real v srdci »

Real v srdci

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


Zdroj: ABC, AS

18 Komentářů

  • Avatar

    za 30 mega Pogbu no ja by som to aj bral *thumb*

    0
    0
  • Avatar

    Len to nie. Peniaze nie sú problém, ale tie jeho výkyvy formy a povaha… radšej fakt nie.

    0
    0
  • Avatar

    Modrič 36 let příští rok končí smlouva , za mě dostane poslední rok prodloužení a skončí u nás veleuspěšnou karieru ,
    Kroos 31 let smlouva do roku 2023 , sám tvrdí Tonda že neplánuje hrát do vysokého věku jako Modrič nebo Ronaldo což znamená 34 a více
    -==Popravdě nám odejdou do 3 let 2.mega zkušený záložníci kteří patří mezi top záložníkou světa a odejdou i velké osobnosti a velké zkušenosti z kabiny čím to zalepit ? moje odpověď je Pogba nejen že by mohl nahradit Kroose do budoucna ,ale už je to i velmi zkušený hráč v primu a kvalitativně lepšího kreativního záložníka budeme těžko hledat , za mě Pogba je velice inteligentní fotbalista , velmi kreativní ,je velmi silný na míči a zná se z Karimem , Kylianem , a Mendym , jeho se je hrát za nejlepší klub na světě a myslím si že jeho jediné mínus za co je kritizovaný pomalu mizí a s příchodem do Madridu by to odeznělo naplno , skrz kolektiv a jiné hodnoty teamu , je třeba brát v potaz že MU byl dlouhou dobu ve sračkách , negativní prostředí v kabině , špatný manažeři v klubu , špatné nákupy a velké neúspěchy , není divu že to tam nikoho nebavilo .
    Já jsem rozhodně pro to prodat vyčpělého Isca , nepoužitelného Ceballose a nespokojeného Asensia , okamžitě bych je v létě vyměnil za Zkušeného a kvalitního Pogbu + by se uvolnilo min jedno místo bud pro Blanca(což bych preferoval hostování někde kde by hrál základ v lalize) nebo to zminovaného Tchouaméniho kterého údajně scoutuje Real , sice toho chlapce jsem viděl hrát 3 vživotě , ale vždy odvedl parádní výkon a líbil se mi , a Real ví co dělá *cool**thumb*

    0
    0
    • Avatar

      s časťou o Pogba súhlasím. za týchto podmienok prečo nie.
      ľudia všeobecne s vekom zrejú a sú rozumnejší. to môže mať výrazný vplyv na stabilitu jeho výkonov.
      + samozrejme všetko to ostatné, či ponúkne samotný klub a hráči.

      Blanco: ak skončí -dúfam- Isco, Ceba a aj asensio, tak by som ho nechal v klube, asi by si svoj čas našiel, ale to závisí, stále je tam veľa otázok

      0
      0
  • Avatar

    Zatial to nevyzera na to ze bude Camavinga nastupovat na DM. Su mu pridelovane ofenzivnejsie ulohy preto je logickejsie angazovanie hraca priparne na tento post. Potom by sa Real mal sustredit skor na toho Tchouameniho kedze dalsie miesto v zalohe by mal obsadit Fede. Casemiro je platny len bez lopty preto je posilnenie toho postu na mieste.

    0
    0
  • Avatar

    Dlouhe roky jsem byl silne proti prichodu Pogby, ale ted by mi jeho prichod asi nevadil. V tech minulych letech take pro jeho angazovani nebyl duvod kvuli CKM, ted to vypada jinak. Jak je to napsano v prispevku vys, skonci Isco a pokud by byla realna sance na Pogbu, tak asi i Lukita.

    Jen k tomu platu – uz ted ma v MU 15mE za sezonu, budou ho chtit udrzet za cenu zvyseni na 20mE, coz by z nej udelalo absolutni top v cele PL. Tak uvidime, jestli MU, sejk nebo Real s vicero Francouzi v tymu.

    0
    0
    • Avatar photo

      RS škrtám tě ze seznamu svým virtuálních přátel*lol* Nic horšího než, že tento mozkový akrobat bude hrát v RM se stát nemůže. On je Bale na druhou, když chce zahraje a když ne… Kroos a Čase tu ještě nějakou dobu budou, je tu Fede a Cavaminga se rychle zařadí. K tomu Blanco a Arribas… Ne tohohle klauna opravdu nepotřebujeme.

      0
      0
    • Avatar

      pochybujem ze ak predlzi v MU, ze dostane viac ako jeden jeho novy spoluhrac. tusim je najlepsim strelcom v historii Realu *smile*
      ak mu pojde o peniaze tak pojde do PSG, nikde nedostane viac nez tam.

      ja ho tu sice nechcem, ale asensio asi odide, isco tiez musi odist, luka ma pred sebou este dufam 1 sezonu ale tiez bude koncit, kroos tiez uz pomaly dosluhuje. tak camavinga, valverde, case a blanco budu asi do zalohy malo.

      bude sice free agent, ale treba brat do uvahy koho ma agenta. nepocitam, ze si raiola pre seba aj pre pogbu vypyta dohromady menej nez 50 mega signing bonus + ten jeho premrsteny plat… toto by malo od "zadarmo" na svetelne roky daleko.

      0
      0
  • Avatar

    Za mě určitě ne

    0
    0
  • Avatar

    Je to velka kvalita, sam vie vyhrat zapas ci paradne asistovat ale jeho naladovost je minus. Nie som proti v pripade ked by Modric nepredlzil ci predali Kroosa, skor som preferoval Goretzku.

    0
    0
  • Avatar

    Pogba, Mendy, Camavinga + Benzema + Mbape= ? Jsem zvědavý. *vlajka*

    0
    0
    • Avatar

      Francouzi byli jsou a budou vždy v Realu v kurzu. Francouzsky umím pouze tuto frázi, kterou mě naučil můj děd. ,, Že nežere, že papá…. Že nesere, že kaká,, hehe. Proč ne? Pogba by mohl být Realu celkem platný, ovšem za rozumnou cenu.

      0
      0
  • Avatar

    viem si ho tu predstaviť.
    vsádzam ale na jeho osobnostnú zrelosť , vyspelosť a dospelosť.
    potom by mohol byť koňom zálohy

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Neapol zvažuje hostování křídelníka Realu Madrid. Zařadí se tak na dlouhý seznam zájemců
Přestupy

Neapol zvažuje hostování křídelníka Realu Madrid. Zařadí se tak na dlouhý seznam zájemců

Priority Realu Madrid začínají dávat smysl s blížícím se letním přestupovým obdobím. Na vrcholu tohoto seznamu je samozřejmě Kylian Mbappé,…
Mbappé bude „devítkou“ v týmu Carla Ancelottiho. Motivací je Zlatý míč
Přestupy

Mbappé bude „devítkou“ v týmu Carla Ancelottiho. Motivací je Zlatý míč

Francouz bez problémů přijme výzvu hrát v Realu Madrid na pozici středního útočníka v týmu Carla Ancelottiho. „Pokud vyhraje Zlatou…
AS: Rafa Marín je připraven k návratu do Realu Madrid a nahradit odcházejícího Nacha
Přestupy

AS: Rafa Marín je připraven k návratu do Realu Madrid a nahradit odcházejícího Nacha

Rafa Marín se po skončení aktuální sezony vrátí do Realu Madrid, kde po odchodu Nacha převezme pozici čtvrtého stopera. Odchovanec…
Dani Ceballos se chystá na letní odchod. Zamíří do Atlétika Madrid?
Přestupy

Dani Ceballos se chystá na letní odchod. Zamíří do Atlétika Madrid?

Na jaře podepsal novou dlouhodobou smlouvu v Realu Madrid, po roce ale dost možná řady královského klubu opustí. Záložník Dani…