Ancelotti: Proti Mallorce postavím nejsilnější sestavu. Zastal se Bellinghama

Ancelotti: Proti Mallorce postavím nejsilnější sestavu. Zastal se Bellinghama
Carlo Ancelotti (zdroj: realmadrid.com)

Trenér Carlo Ancelotti za sebou má tiskovkou konferenci před sobotním utkání proti Mallorce. Přinášíme vám přepis toho nejzajímavějšího, co Careltto novinářům odpověděl.

– „Militao a Rodrygo? Rodrygo včera netrénoval, protože měl pohmožděninu, ale na zápas bude k dispozici. Všichni se zotavili. Prioritou je zítřejší zápas. Tento týden hrajeme o hodně, důležité ale je, aby všichni byli v pořádku. Naše sebevědomí je stejné. Myslím, že v sobotu nás čeká klíčový zápas pro vývoj v La Lize.

– „Osm měsíců od zranění Militaa? Odpověď je stejná: Všichni hráči jsou k dispozici. Postavím nejsilnější možnou sestavu, třeba se to bude týkat i Militaa.

– „Že je Modrić spíše náhradníkem? Vidím, že je v nejlepší formě. Je to vidět pokaždé, když ho do zápasu nasadím, bez ohledu na to, zda je to z lavičky, nebo od úvodních minut. Myslím, že po fyzické stránce je na tom skvěle.

– „Chybí Bellinghamovi rytmus? Bellingham trochu ochabl v gólech, které dával. Všechny nás překvapilo, že byl tak gólový. Nyní si plní ale jiné úkoly, je to záložník, středopolař. Je pochopitelné, že s jinými úkoly nebude dávat tolik gólů. Jeho přístup ale zůstal stejný. Nemyslím si, že by mu něco chybělo. Možná jen ty góly, ale on se zase rozstřílí.

– „Jestli se bavím s Pintusem o fyzičce hráčů? Statistiky máme ze zápasu proti City velmi dobré. Bylo tam hodně sprintů na velkou vzdálenost. Po změně stran jsme trochu polevili, ale jednou z příčin bylo, že jsme vedli 2:1. Chtěli jsme zápas dovést do vítězného konce. Fyzicky je na tom tým velmi dobře.

– „Držet Rodryga na levém křídle? Je to jedna z možností. V tomto ohledu je velmi pozitivní přístup Viniho. Pochopil, že i ve středu na hrotu může být pro tým dobrý. Pochopil, že ve středu nepotřebuje tolik doteků s míčem, aby dal gól. Mluvil jsem s nimi, oba se shodli, že toto rozestavení jim může vyhovovat.

– „Jestli bude Tchouaméni i nadále na stoperovi? Ověřili jsme si jednu věc. Když nám chybí stopeři, Tchouaméni může zaskočit. Ale je to primárně záložník. Pamatujme na to, že je to vynikající defenzivní záložník.

– „Je příliš brzy na to, aby Militao ve středu bránil Haalanda? Důležité pro mě bude, v jaké bude fyzické kondici. Vypadá ale velmi dobře, pracoval tvrdě. Když vidím, že se hráč cítí skvěle, tak mu nepočítám, kolik minut v sezóně odehrál. Ve finále Ligy mistrů v roce 2014 jsem nasadil do základu Khediru, přestože před tím nehrál. Vyhodnotil jsem si, že zápas zvládne. U Militaa to bude stejné. Asi nezvládne odehrát celých 90 minut, ale jsem si jistý, že velkou část zápasu by zvládl.


Zdroj: Real Madrid TV

2 Komentářů

  • Avatar

    „Statistiky máme ze zápasu proti City velmi dobré.“ :flushed: Co to melieš Carlo?! však snáď polovica City mala viac km ako náš najbehavejši hráč :nauseated_face::person_facepalming:♂

    3
    1
  • Avatar

    „2:1. Chtěli jsme zápas dovést do vítězného konce.“
    no to je přesně ono
    ještě to tady sám řekne já fakt nepochopim jak se nam tohle muže stat několikrat v tehle sezoně že vedeme a sereme na to presne v tenhle okamzik jsme na to měli jeste vic dupnout a dotlačit tam ten 3
    bohužel Carlo se neponaučí a stalo se to už po několikate vedeme zatahneme se a cekame a u MC obzvášt čekáš tímhle stylem na smrt …
    s tímhle přístupem u nich nevyhrajeme jestli začneme v 10 branit a budeme posilat dlouhy mice za obranu na VIniciuse
    a znova připomínam jak řekl když měl v kadru ještě Hazarda
    „jak mam presovat s hráči kteří mají nadvahu “
    ten tým je uplně idealní na to aby to uběhal a hrál aktivně

    a pojdme si dát ruku na srdce vidíme všichni jakej fotbal dneska funguje a většinou poraží
    PL – MC – Liverpool – Arsenal TOP3
    Německa – Leverkusen – rok dozadu Bayern pod Nagelsmanem

    Doufám v to že tam aspon něco předvedeme a nepojedeme domu zase s debaklem 4: 0

    1
    0

Přidat komentář

Související články

Real v sobotu vzdá Kroosovi hold na Santiago Bernabéu
La Liga

Real v sobotu vzdá Kroosovi hold na Santiago Bernabéu

Zpráva o odchodu Toniho Kroose do fotbalového důchodu dnes rozbušila srdce všech madridských fanoušků, kteří litují, že legendární záložník nakonec…
The Objectiv: Messi, Piqué a Rubiales jednali s UEFA o přesměrování peněz během pandemie
La Liga

The Objectiv: Messi, Piqué a Rubiales jednali s UEFA o přesměrování peněz během pandemie

Ve Španělsku a Evropě bobtná dost možná další korupční skandál. Server The Objective získal přístup ke zprávám a zvukovým záznamům,…
Arda Güler má nejlepší průměr na vstřelenou branku v celé La Lize
La Liga

Arda Güler má nejlepší průměr na vstřelenou branku v celé La Lize

Arda Güler (19 let) má nejen talent, ale také umí vstřelit gól. Hodně gólů. A dokazuje to v každém okně,…
Ancelotti: V zápase jsem nehledali rovnováhu, snažili jsme se hrát útočný fotbal
La Liga

Ancelotti: V zápase jsem nehledali rovnováhu, snažili jsme se hrát útočný fotbal

Carlo Ancelotti vystoupil na tiskové konferenci po ligovém zápase s Villarrealem. Přinášíme přepis tohoto setkání trenéra Realu Madrid s novináři…