Los LaLigy: Real přívítá Getafe, Atlético nečeká nic lehkého, Barcelona je favoritem

Los LaLigy: Real přívítá Getafe, Atlético nečeká nic lehkého, Barcelona je favoritem

Dnes od 13:00 proběhl los nové sezóny LaLigy. Mezi španělskou elitu se vrátili Real Valladolid a Rayo Vallecano, poprvé se ukáže i SD Huesca. První zápasy jsou na programu o víkendu 18. a 19. srpna, poslední kolo by mělo být 25. a 26. května roku 2019.

Jak již bylo zmíněno, Real začíná na svém stadionu kdy soupeřem bude Getafe. Atlético má asi nejtěžší los, protože se hned v prvním kole vydá na půdu silné Valencie. Obhájce titulu z Barcelony doma změří síly s Deportivem Alavés.

První madridské derby se odehraje poslední víkend v září, čili 30. na půdě Los Blancos, 10. února se pak odehraje druhé derby.

El Clásico bude jako první hostit Camp Nou a to konkrétně 28. října, v Madridu se zápas odehraje 3. března.

Kompletní los všech 38 kol najdete na tomto odkazu.

S3F1K je dlouholetým redaktorem portálu BilyBalet.cz. Zapálený a věrný fanoušek nejlepšího klubu na světě. Sám příležitostný fotbalista v nižších soutěžích.


Zdroj: as.com

38 Komentářů

  • Avatar

    Priorita musi byt domaca liga a je jedno aky los mame. Ked chceme vyhrat ligu treba bodovat v najtazsich zápasoch.

    0
    0
  • Avatar

    Predpokladam ze este odide Theo ktory ma mizernu techniku. Media prepieraju jeho nastupcu ktorym ma byt Alex Telles z Porta s vykupkou €40 mil. Nasledny prichod Kurtoasa (naschval nepisem jeho meno nespravne aby som ho neprivolal) by nasvedcoval tomu ze pride max. 1 hrac do zakladu. Dufam ze to nebude Hazard lebo v prvom rade musi prist golovy utocnik ktory bude pri tom hadzanarskom okolkovani prepotrebny.

    0
    0
  • Avatar

    nechcem uz otvarat temu CR, ale tie jeho testy a vysledky, ze ma telo a kondicku ako 20rocny..
    no neviem ci o nom mozno po tomto fakt povedat, ze za rok dva konci – ved tymto stylom moze top hrat snad do 40ky…

    0
    0
  • Avatar

    Ktorá televízia bude vysielať zápasy La Ligy?

    0
    0
  • Avatar

    Na konkurencnom madridskom portali niektori ospevuju, ze Bale ma byt novym lidrom.
    Hrac, ktory odohra uz tretiu sezonu 2/3 zapasov. Vypadne on a kto ho nahradi? Isco, Asensio, Benzema?
    Niekedy to posobi ako keby Real ziadne financie na zvys nemal.

    0
    0
    • Avatar

      Minulu sezonu sme skoncili v pluse len 50 mil. a to neboli nakupy skor predaje a v LM sme zozbierali skoro vsetky premie. Priorita tunajsich prispievatelov Hazard by stal okolo 200 mil. takze by podla mna zozral prestupovy budged na tuto sezonu v pripade ze nepredame Bale-a.

      0
      0
      • Avatar

        No ved o to ide, predat Balea, donedavna vsade ako ho chce MU. Mame 100 mega za CR minus nejake transfery, nieco v rezerve.
        S tymto sa ist neda do sezony

        0
        0
        • Avatar

          Bojim sa ze Perez uz z principu nepreda Bale-a za 100 s tym ze za Hazarda da raz tolko. Zatial to fakt vyzera na fiasko sezonu a ked bude Real hrat hadzanu nebudem jej svedkom do
          horkeho konca *cry* Nieco ako rezerva ked myslis minulu sezonu sa neda uplatnil lebo FFP berie v uvahu kazdu sezonu jednotlivo.

          0
          0
          • Avatar

            to s tou sezonou jednotlivo si si isty ? lebo uz sa to tu riesilo – ci niekto presne vie ako to funguje

            0
            0
          • Avatar

            Najnovšie na to doplatil taliansky futbalový klub AC Miláno, ktorý UEFA z dôvodu porušenia týchto pravidiel vylúčila zo štartu v súťažnom ročníku 2018/2019 Európskej ligy UEFA, kam sa klub kvalifikoval ako šiesty tím tabuľky Serie A talianskej futbalovej ligy. Tento tvrdý trest zo strany UEFA bol výsledkom šetrení hospodárenia čínskych majiteľov klubu, ktorí na nákup nových posíl z vysokej pôžičky preinvestovali za uplynulý rok viac ako 200 miliónov EUR.

            0
            0
          • Avatar

            No z SKCZ webov sa clovek docita len o konkretnych postihoch/hrozbach voci klubom. Posluzili akurat na to aby ma zmiatli no na webe UEFA uvadzaju ze sa jedna o kazdu sezonu v rozmedzi troch rokov. City a PSG porusili pravidla v roku 2014 ale po nasledujucom dobrom hospodareni ich v roku 2016 splnili. Prepac ak som ta vystrasil *lol* nabuduce budem prezerat radsej rovno oficialne weby zase ma dobehla pohodlnost lebo po anglicky viem tiez *stydi*

            0
            0
          • Avatar

            nie nevystrasil *lol*
            zmiatol – pretoze som prave vydedukoval , na zaklade situacie okolo PSG, ze to nie je len o jednej sezone – ale o 2 az 3.
            ak je to o troch – otazne ci ta problemova moze byt vzdy ta prva – a nasledne ma klub este 2r na urovnanie krizy alebo je "problemova uz druhou (co by uz asi jemne stracalo vyznam v istych pripadoch

            0
            0
          • Avatar

            Normalne sudiaci clovek nemoze ist do sezony s tym co mame. Neverim, ze to nevidi. Niekto musi zalepit dieru 50 golov. Takze vyse 100 mega bude musiet zaplatit ci z klubu, predaja alebo uveru.

            0
            0
  • Avatar

    Konec července a my nikoho nepřivedlo do útoku? Já nevím, ale co ten Peréz kurva dělá? Potřebujeme nutně nového útočníka a nové křídlo. Navíc ještě odešel Ronaldo a s ním 50 golů ročně. Příští sezona bude asi velký průser.

    0
    0
  • Avatar

    Hledám info o nasích možných posilách, o Edenovi a Real.. ale nikde nic. Fakt to nechápu, to ze nepotřebujeme posílit je super blbost, to ví každý. Už mně napadá jen, jestli Perez nemá finanční problémy.. nebo pak nevím. A když nás mají táhnout pomalu Lorente a Cebalos, tak děkuji pekne. Naše B sestava loni nehrála nic. Za mně na to nemají. Máme přestarlý mužstvo – Marcelo, Rámos, Benzeme i Bale má 30. Potřebujeme někoho, kdo to rozhejbe. Treba vedení křivdíme a příjemné nás překvapí, ale zatím ticho po pěšině. Já chci Hazarda moc, ten má drive.. ne ty naše přihrávky do šířky a pak centr má nikoho. Tak už ať se něco děje sakra.

    0
    0
    • Avatar

      Netvrdim ze netreba posilnit tim, minimalne utocnik, typu Icardi by sa nam zisiel ako sol.ALE na jednej strane tvrdis ze mame prestarnute muzstvo okolo tridsiatnikov a na druhej ti vadi, ze konecne mozu(ked Ronaldo odisiel, aj ked ma netesi ze zrovna on) dostat naplno sacu prave mladi hraci ako Asensio, Vinicius a pod. ktori su povazovani za najvacsie futbalove talenty vo svojich krajinach…kde popri skusenych hracoch, ktorych si vymenoval ty mozu napredovat…to iste Ceballos,Odriozola,Llorente…nehovoriac o tom, ze Hazard je hrac, ktory by stal klub vyse 200 mil EUR…a hraci s potencialom dostat sa na jeho uroven, ak nie vyssie by sedeli opat na lavicke

      0
      0
  • Avatar photo

    Nedivil bych se, kdyby se klasicky velke prestupy staly az po zacatku sezony, treba i 31.8… uplne bezne

    0
    0
  • Avatar

    Barca zase super kauf vyfukla As Rimu Malcolma… a my stale nic*oh*
    neviem naco caka don Perez setril 4 roky tak nech rozbije prasiatko

    0
    0
  • Avatar

    Áno, nikto zatiaľ neprišiel, máme právo panikáriť. Ale už odsudzovať nasledujúcu sezónu? Vravieť o tom ako prestanete sledovať Real? Hanbíte sa "fanúšici". Zalezte niekam a vráťte sa späť až bude úspech.

    0
    0
    • Avatar

      Real som zacal pozerat pretoze sa hrou snazil bavit divakov. Uz som to pisal pod ine clanky ale zrejme tu nechodis tak casto. Neprestanem sledovat ked sa nebude darit ale ked ma hra nebude bavit co predpokladam vzhladom na tu hadzanu co praktizoval v repre. Urcite sa nehanbim za to ze nechem v zivote negativitu ktorej formou je aj nuda *smile*

      0
      0
      • Avatar

        Styl ktory praktikoval v repre sklucuje prvky ktore mam na futbale rad – priamociarost, protiutoky, prekvapive prihravky a namiesto toho bude viac prvkov ala vecernicek – neefektivne pocetne prihravky, prebytocne narazacky, pomaly prechod do utoku…

        0
        0
    • Avatar

      Práve preto, že fandím v kuse už vyše 20 r a veľmi dobre viem čo znamená fandiť , aj keď sa nedarí , tak sa niečoho podobného desím, ako snáď všetci tu.
      Nvm de si z našich obáv usúdil, že sme fanúšikovia úspechu.. *cool*

      0
      0
      • Avatar

        Fandím tiež tak nejako dlho, tiež sa mi nezdá čo sa deje v Reale, ale verím že majú nejaký plán, že vedia čo robia. Podobné veci sa tu písali pred minulou sezonou keď nikto neprišiel že ako zle to bude a bum, tretí titul UCL v rade. Tiež sa bojím že to bude neatraktívne futbal, ale neodsudzujem nikoho skôr než to uvidím v praxi. A nakoniec, pod Žiadnom to tiež nebolo nič krásne a nakoniec z toho bolo jedno z najúspešnejších období. Nikoho konkrétneho som nemyslel, len už má unavuju tie každoročné reči o tom ako su všetci neschopní a trochu som sa v noci opustil. Len treba fandiť stále, aj keby malo nastať slabšie obdobie ktoré nevyhnutne príde.

        0
        0
  • Avatar

    doufám že nová ligová sezona bude uspěšnější než ta lonská.titul v la lize by se hodil.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Nominace: Bayern Mnichov – Real Madrid. Odletí 23 hráčů včetně Courtoise
La Liga

Nominace: Bayern Mnichov – Real Madrid. Odletí 23 hráčů včetně Courtoise

Carlo Anelotti oznámil jména hráčů, kteří budou k dispozici pro první střetnutí proti Bayernu v semifinále Ligy mistrů. V týmu…
Rekordní sezóna? Real má motivaci pro zbylých pět zápasů La Ligy
La Liga

Rekordní sezóna? Real má motivaci pro zbylých pět zápasů La Ligy

Los Blancos sebevědomě míří za svým 36. titulem v La Lize. Svěřenci Carla Ancelottiho si v pátek večer připsali další tři…
Militão: Odehrál jsem 90 minut. Konečně se zase cítím jako hráč
La Liga

Militão: Odehrál jsem 90 minut. Konečně se zase cítím jako hráč

Zápas v San Sebastianu pro něj byl velkou zkouškou. Na horké půdě a proti soupeři, s nímž to Real Madrid nemá nikdy…
Fran García: Přijeli jsme ukázat, že jsme oprávněně v čele La Ligy
La Liga

Fran García: Přijeli jsme ukázat, že jsme oprávněně v čele La Ligy

V základní sestavě Realu Madrid proti Sociedadu nastoupil po delším čase i Fran García. V rozhovoru pro Real Madrid TV řekl: „Byl…