Marca, As: Hádka mezi Pérezem a Ramosem. Vyplaťte mě a já odejdu, řekl kapitán

Marca, As: Hádka mezi Pérezem a Ramosem. Vyplaťte mě a já odejdu, řekl kapitán

Dva dny po vyřazení Realu Madrid z Ligy mistrů vyplouvají na povrch různé zprávy. Většinou negativního rázu. Přední španělské deníky Marca i As dnes informovaly, že se krátce po utkání odehrála výměna názorů mezi Florentino Pérezem a Sergio Ramosem.

Florentino Pérez po utkání přišel za hráči do kabiny, kde jim vytýkal jejich přístup k utkání. Přítomen byl i Sergio Ramos, který proti Ajaxu kvůli karetnímu trestu nehrál. Prezident Realu postupem času začal zvyšovat hlas, kritizoval odhodlání hráčů v posledních třech utkáních, přičemž měl použít slovo „vergonzoso“, tedy hanebné.

Sergio Ramos se ale postavil za tým a pustil se s prezidentem do diskuze. Obvinil ho i celé vedení klubu ze špatného naplánování letošní sezóny. Za hlavního viníka výbuchu Realu měl označit přímo Péreze.

Ramos měl na závěr v zápalu diskuze říct: „Vyplaťte mě a já z klubu odejdu.“ Pak z kabiny měl odejít, ale hodil při tom na Péreze ještě jeden pohled a oznámil mu: „Dal jsem vám všechno. Nasadil bych život za tento znak, za tento klub, dokonce i za vás.“ Zbytek týmu této výměně názorů mlčky přihlížel.

Po této hádce dvou předních figur Realu Madrid se ještě Pérez účastnil jednání rady, kde navrhl, aby byl od týmu okamžitě odvolán Santiago Solari. Jednání trvalo do druhé hodiny ranní. Na závěr nebylo učiněno žádné rozhodnutí. Rada chtěla nechat emoce opadnout a vše řešit s klidem.


Zdroj: as.com, marca.com

65 Komentářů

  • Avatar

    Rakovinu na toho senilniho dědka! Ještě nám vystve z klubu největšího srdcare, nejlepšího kapitána. Samozřejmě typicky to bude svádět na hráče, jelikož on je nevinný přeci.

    0
    0
    • Avatar

      tak ruku na srdce , on neběhá na hřišti ale ti hráči ,ten tým je skoro stejný jako minulu sezonu , pro mě je taky viník perez , otázka je proč ti hráči hrají letos tak jak hrají

      0
      0
      • Avatar

        Protože už loni takhle podobně slabě běhali, ale:
        1. někteří byli v lepší formě než letos (Modrić, Kroos,…)
        2. měli jsme lepšího trenéra, který byl schopný zapojit všechno pro úspěch v LM a rotoval daleko více hráčů tak, aby ti podstatní byli fit na hlavní zápasy. Teď hrálo 15 hráčů všechny zápasy.
        3. měli jsme více štěstí, hlavně v LM
        4. měli jsme Cristiana.

        0
        0
    • Avatar

      Ved koho normálneho by napadlo angazovat trénera ktory vyhorel v Porte a nepokryt 50 golov za sezonu?? Za CR nastupcu urci maroda Balea a 5 goloveho Benzemu nechal v utoku. A este si dovoli tvrdit, ze toto je naj 9-tka na svete. Chore.

      0
      0
    • Avatar

      @Ultimate- Ty si říkáš Madridista? Takovoi špínu na Peréze nahaté a ještě k tomu mu přát rakovinu.Tak toto jsi přehnal. Ty zníš jako fanoušek Bacelony. Že ti není hanba.Vy si všichni myslíte že za vše může Flo. Ale ono tomu tak není. Může za to trenér, hráči ale take Flo o tom není pochyb. Ale co jsi tady napal to je vrchol.*ohwell**stydi*

      0
      0
      • Avatar

        Lukas ty sa kludni toto je jeden z mala kto tu vie racionalne diskutovat a ma skvele nazory.
        Perez dokurvil co sa dalo a nie 1x. Niektori jednotlivci ako Benzema, Kroos, Marcelo si nezasluzia ani vyplatu.

        0
        0
        • Avatar

          No jo Slovane ale nemusí na Florentina házet rakovinou vždyť Flo je jeden z nás

          0
          0
          • Avatar

            Ako tu súhlasím s Lukasom trochu…a trochu nie. Ako hľadať obetného baránka na kotrého hodiť všetko je typické pre človeka, ale práve toto je ukážkový príklad ako sú vinní všetci. Hráči, kde som všade písal, že ja som im neveril snahu už v oktobri, že niečo chcú. Sú proste prežratí úspechom. Ale na druhú stranu čo všetko dokázali. Tiež zato môže Flo, ale zas zoberme koľko toho on spravil, on sem doviedol CR7 a podobne, on tiež stojí za tým úspechom. To že to pred touto sezónou totálne pokašľal je ale jasné každému. No a vinník je aj tréner, ale úprimne Santiago na to ani moc nemá a skôr sa s tou vinou zviezol, lebo v takomto rozpoložení celého klubu by to nedal nikto…Takže vinu majú všetci a aj hráči, ale zas ako hovorím, nečudujem sa im, že sa im nechce, práve preto mal byť prezidentom vymenení

            0
            0
          • Avatar

            Ze necudujem sa im, ze sa im nechce?
            Ti hraci beru tazke prachy, bonusy nie ze ci sa im chce, tam musia mat prepotene dresy a bojovat.
            To co hra napr. Kroos je na rozviazanie zmluvy. Ked to porovnam s tym ako jazdia v Anglicku najma v slagroch tak Kroos je povalac a prizivnik.
            Solari mal aspon nejake vysledky a zapasy proti Barce sme mali lepsie ale. Mat tam golostroj zaco moze Perez tie sance niekto zuzitkuje.

            0
            0
          • Avatar

            chorobu nikomu nezelat pane boze – inak suhlasim, snad ramosa nevystve – toho potrebujeme aj keby nehral

            0
            0
          • Avatar

            Slovan: No veď práve v tom to je, aký je chorý tento systém. Oni už majú zarobené aj pre pravnúčatá a majú aj trofeje tak, že to je niečo legendárne…práve preto u nich prirodzene už nie je chuť sa snažiť a práve preto ich musíme či chcem či nie vyhodiť *sad*

            0
            0
          • Avatar

            Ok ved v tom sa zhodneme*thumb*

            0
            0
  • Avatar

    Ten tým je v naprosté rozkladu…
    – Ramos se pohádal s Perezem.
    – Courtois měl potyčku s bulvárním novinářem.
    – Isco odmítl jet na zápas s Ajaxem klubovým autobusem.
    – Píše se o vyhazovu Solariho před nebo po utkání s Valladolidem.
    – Perez čelí obrovské kritice stejně jako hráči
    – 3/4 týmu hraje naprosto pod své možnosti

    Bezy se objeví určitě něco dalšího..

    0
    0
    • Avatar

      dobre zhrnutie – situacia tragicka.. ach jo , co este pride

      0
      0
      • Avatar

        V podstatě je to už jedno. Ligu nevyhrajeme, z poháru jsme vypadli, z LM jsme vypadli, z ligy nesestoupíme a jestli skončíme druzí nebo čtvrtí je úplně jedno. Co se stane v zákulisí nebo na veřejnosti mimo trávník může být jenom dokreslení současného rozkladu. Naopak, tyto veřejné výlevy frustrace můžou přispět k umocnění snahy s tímto stavem rychle něco udělat.

        0
        0
    • Avatar

      *thumb* super shrnutí. jen se snad nic dalšího neobjeví a spíš přijde jasný rozhodnutí o trenérovi. Osobně bych ho měnil hned. Třeba dát do konci sezóny šanci Gutimu a pak se uvidí. I když od přípravy na další sezónu bych obsadil už renomovanýho, zkušenýho trenéra s notnou dávkou autority a větších úspěchů.

      0
      0
  • Avatar

    Ramos ať jde taky do prdele, sám dělá chyby nonstop oslabuje tým a ještě bude řvát ať ho vyplatí a půjde? To je fakt bezmozek.

    0
    0
    • Avatar photo

      Ramos ma sice svoje rezervy, ale tuto povedal cistu pravdu, na vine je v prvom rade Perez a je to vrchol farizejstva aby tam on isiel poucat hracov ked uz druhy krat nam sabotoval uspesny tym tak ako pri prvom galacticos tak teraz po sezone 16/17

      0
      0
    • Avatar

      Ramosovi mozeme vycitat 352424 veci, ale to ze nebojuje je z nich asi posledna. ak toto niekomu chce vycitat tak nech sa otoci na takych ako Bale a hovori to pomaly aby mu Luka stihal prekladat.

      ak za sucasny stav chce Perez na niekoho hadzat spinu tak nech zacne pred zrkadlom! keby nezacal robit "perezoviny" tak Zizou stale mohol trenovat Real, Lopetegui repre, Bale by bol uz rok v ManU, Hazard v Reale, Isco tiez niekde het a urcite by sme neboli v takych s*ackach ako sme teraz.

      ked zacali pisat o tej ponuke Zidanovi vratit sa tak som sa potesil ze konecne si Perez raz uzna chybu a Zizou dostane sancu urobit prestavbu… ale Perez sa asi v niektorych veciach nezmeni. lepsie je mat 3.trenera za sezonu, ktoreho len nedavno vykopli z ManU (a ten tim sa v tom momente nastartoval) a mysliet si ze toto situaciu vyriesi. ja uz fakt nemam (slusnych) slov.

      0
      0
      • Avatar

        janinho,
        lepsie by som to nenapisal.
        vyjadrim sa len k mourinhovi…velmi plakal ze sa chce vratit do anglicka, lebo len tam ma domov. isiel, nevyhral nic, navyse kde bol zdemoloval kabinu svojou "autoritou" a na MANU pekne vidiet ako hrali hofno, a zrazu sa prebrali k vykonom po odchode.
        skratka – chceme angazovat skrachovanca, jeho metody su davno out.

        0
        0
        • Avatar

          len ta opravim ze v Anlicku nevyhral nic… vyhral tam v 1.sezone s Chelsea titul, ale to bol jeho posledny vystrel do tmy. Hazard tiez par krat povedal, ze sa mu s nim velmi dobre nepracovalo a ked ho chelsea vyhodila tak kde boli? blizsie k zostupu nez k poharom…

          proste Inter bol jeho posledny klub odkial neodisiel v zlom. vsade inde nechal kabinu rozlozenu. v ManU minul neskutocne peniaze a nevedel potom s tymi hracmi robit a jedine co robil bolo ze plakal ako Pep mal este viac penazi. cudujem sa mu, ze vobec teraz chodieva komentovat zapasy, lebo to co dokazal neskuseny Solskjaer je nieco kvoli comu by som sa na Zozeho mieste hanbil ukazat pred kamerami. mlady trener s tymi istymi hracmi dokaze hrat futbal a dosahovat paradne vysledky.

          0
          0
  • Avatar

    Sergio nesmí odejít*cry*

    0
    0
  • Avatar

    Na druhú stranu si povedzme, že horšie to už byť nemôže takže budúca sezóna môže byť len lepšia, samozrejme ak sa kvalitne posilnime. Zase by som to na toho Pereza moc nehadzal. Myslíte, že je tu neobmedzenym vládcom. Celé vedenie urobilo katastrofálne chyby pred sezónou ale aspoň pochopia, že bez pravidelného okysličovania tímu úspechy sa pravidelne nedostavia

    0
    0
  • Avatar

    U mna ma Ramos respekt za nazor. Super.
    No ked mam byt uprimny Ramos je skvely vodca, osobnost, legenda ale keby mal ist od stopera tak by som to uvital. Proste niekedy robi chyby, ujdu mu hraci, nepokryva ako ma ako original stoper mi nikdy nepripadal. A moze si zobrat aj Pereza.

    0
    0
  • Avatar

    Ako som prekvapeny, ze vymysliet nieco take kratke trvalo az dva dni.

    0
    0
  • Avatar

    bulvár se už rozjíždí. Peréz by ale do píče měl jít, už za své hanebné chovaní k legendám klubu viz odchod CR7 , Iker atd…

    0
    0
  • Avatar

    takže Ramos končí ……

    0
    0
  • Avatar

    To by bolo mojim snom aby Ramos skoncil. Na jednej strane by mi bolo aj luto, je to srdciar a veduca postava v kabine, ale proste za mna nech ide, vela krat sme prehrali koli nemu a tie jeho skraty, mne to proste viac vadi ako mu to viem prehliadnut za jeho prinos pre tym, ktory je urcite velky.

    0
    0
    • Avatar photo

      Perez by mal ist a nie Ramos

      0
      0
    • Avatar

      Ja som si vždy prial aby to ukončil kariéru CR7 ako to proklamoval, samozrejme Ramos, Marcelo a ďalší srdciari. Vážne som v to dúfal a veril. Ale čo sa s tým všetkým stalo? Je to fakt iba o trénerovi, alebo Pérezovi? A čo Zidane? To nie je len ukazovať na badge, bozkať ho a tváriť sa ako Madridista, tým treba aj byť. Bez ohľadu na to, čo sa práve deje. Za to to nazývajú – Hala Madrid y nada mas…

      0
      0
  • Avatar

    Vinu nesou vsichni.perez hraci samozrejme I Ramos ktery se necha umyslne vykartovat. Nemaj si co vycitat

    0
    0
  • Avatar

    Ľudia, haloo…veď nebuďte také ovce a tak naivní. To akože odkiaľ by mali takéto info z kabíny? Či hráči, alebo niekto z realizačného tímu rovno volali do AS a Marci? Alebo niekto stál s hrnčekom za stenou a odpočúval? *lol**lol* jasné, že to je len výmysel…tak trochu rozumu treba použiť

    0
    0
  • Avatar photo

    Ramos ma sice svoje muchy a je vybusny ale tuto povedal cistu pravdu, nech sa ten senilny dedko pozrie najprv na seba lebo na vine je v prvom rade Perez a je to vrchol farizejstva aby tam prave on zdrbaval hracov ked uz druhy krat nam sabotoval uspesny tym tak ako pri prvom galacticos tak teraz po sezone 16/17, nehorazne volaco

    0
    0
  • Avatar photo

    "Po této hádce dvou předních figur Realu Madrid se ještě Pérez účastnil jednání rady, kde navrhl, aby byl od týmu okamžitě odvolán Santiago Solari".. ten stary senilny dedko ma sice po 70ke ale chova sa jak rozmanany maly fagan.. ako hlavny zodpovedny za tento stav by mal okamzite odstupit a nie tu hadzat vinu na druhych, trener ten robil s tymom co sa dalo ale hrat bez utocnika na tejto urovni ked nevedia zakoncit ani 2ja sami pred brankou a ostatne ide vsetko do tyce alebo vedla, tak za toto moze trener ? alebo za to ze Kroos daruje v 7mej minute gol ako maly žiak.. co je to za d*m *ntnu logiku, stary senilny blbec.. trenera treba riesit na dalsiu sezonu a nie tu robit teraz divadlo pre media aby odputal pozornost.. normalne som znechuteny

    0
    0
  • Avatar

    niekedy je dobre poriadne vycistit vzduch – a snad sa to stane a zacne nova lepsia era

    0
    0
  • Avatar

    Ať se chytnou za ruce a táhnou do prdele oba dva..

    0
    0
  • Avatar

    92:48!

    0
    0
  • Avatar

    Tak jestli se to událo přesně takhle,tak je Ramos frajer. Palec nahoru pro něj*thumb*

    0
    0
  • Avatar

    S odstupem času vlastně můžeme a musíme být rádi,že jsme nepostoupili. Být to naopak ,jsem přesvědčen,že by se nic nedělo a agonie by se zbytečně prodlužovala. Takto mají spousty času na řešení celé věci. Nehledě na zraněné hráče,kteří se teď mohou v klidu doléčit. Už není o co hrát,není důvod nic uspěchat.

    0
    0
  • Avatar

    HAGI! ..úplný súhlas!!

    0
    0
  • Avatar

    Pokud se bude Sergio poroučet z klubu tak toto už Perez neustoji…
    Doufám že Perezovi prepne,rozbije prase a zainvestuje aby se Real vratil zpět na trůn *smile*

    0
    0
  • Avatar

    Ono se také může lehce stát,že skončí Perez. Real nevlastní.

    0
    0
  • Avatar

    Nerozumiem prečo nadávate na hráčov, trénera a Pereza. Oni za nič nemôžu. Za všetko môže Soros…*lol*

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Bez Nacha a Kepy. Jak Real Madrid zajistí povinné kvóty, když má stále méně španělských hráčů?
Mužstvo

Bez Nacha a Kepy. Jak Real Madrid zajistí povinné kvóty, když má stále méně španělských hráčů?

Kvóty. Opět. Real Madrid stále žije v nejvyšší kontinentální soutěži a dnes, v úterý 30. dubna, se utká s Bayernem…
11 gólů s podpisem Daniho Carvajala. Odchovanec prožívá rekordní sezonu
Mužstvo

11 gólů s podpisem Daniho Carvajala. Odchovanec prožívá rekordní sezonu

V zápase proti Realu Sociedad zaznamenal Dani Carvajal svou šestou asistenci v aktuální sezoně. Celkově se aktivně podílel na jedenácti…
Ceballos je na pokraji sil a chce hledat minuty v jiném týmu. Vedení z jeho odchodem váhá
Mužstvo

Ceballos je na pokraji sil a chce hledat minuty v jiném týmu. Vedení z jeho odchodem váhá

Pouze dostatečně vysoká nabídka by mohla změnit záměry klubu vůči záložníkovi, který v létě prodloužil smlouvu do roku 2027. Atlético…
Velký týden Lucase Vázqeze. Ve středu proměnil penaltu proti City, v neděli deptal Barcelonu
Mužstvo

Velký týden Lucase Vázqeze. Ve středu proměnil penaltu proti City, v neděli deptal Barcelonu

Na Santiago Bernabéu se v neděli Lucas Vázquez dočkal zasloužených ovací. Galicijec měl prsty ve všech třech gólech a fantastickým…