Ramos a Hazard se vrátili do plného tréninku. Obě hvězdy by mohly hrát proti Atalantě

Ramos a Hazard se vrátili do plného tréninku. Obě hvězdy by mohly hrát proti Atalantě

Fotografie z posledního tréninku Realu Madrid potěšily všechny fanoušky. Do plného tréninku s týmem se totiž vrátili Sergio Ramos a Eden Hazard. Zvlášť kapitánův návrat je nečekaně rychlý.

Oba hráči chybí Realu už několik týdnů. Sergio Ramos kvůli poraněnému kolenu, se kterým musel dokonce na menší operaci. Eden Hazard pak kvůli táhlým svalovým problémům. U Španěla ani Belgičana nejde bohužel v této sezoně o první zdravotní problémy.

Teď jsou ale zpět a trenér Zinedine Zidane určitě doufá, že se na marodku již do konce sezony nevrátí. Real totiž vstupuje do závěrečné třetiny sezony, která bude jako vždy rozhodující. Bílý balet má slušně nakročeno do čtvrtfinále Ligy mistrů a je stále ve hře o titul v La Lize, ač favorit je jiný.

Španělské deníky se shodují, že Ramos a Hazard velmi pravděpodobně nenaskočí ještě do sobotního zápasu proti Elche. Real nesmí nic uspěchat. Naopak na následující zápas Ligy mistrů proti Atalantě by již mohli být k dispozici. Aktuálně se tým trápí především v ofenzivě.

Na listu zraněných naopak zůstávají Mariano a Dani Carvajal, kteří oba trénují zatím jen v posilovně.

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


Zdroj: realmadrid.com, as.com

3 Komentářů

  • Avatar

    Obrana zatiaľ celkom klape, dostali sme veľmi málo gólov po Ramosovom zranení, nie je nutné riskovať a za každú cenu dať Ramosa do základu. Môže to byť kľúčový hráč pri obrannom zákroku, rovnako tak pri zakončení, no ale aj tak by som ešte počkal, ktovie ako sa adaptuje po operácii, zatiaľ nemusí ísť na 110%. A čo sa týka Hazarda, tak maximálne na konci 10 minút, nech to neuponáhľajú. Či s Hazardom, či bez neho, naše krídla su tragické. To je jedno kto tam bude. Nech sa Edenko pekne do toho dostane a snáď časom dostane priestor čo potrebuje na ihrisku a prestanú ho trápiť zranenia. Uvidíme… No za mňa by nemal hrať ani jeden z nich, ešte je čas. Vieme ako to dopadlo s Carvajalom. Ja budem dúfať, že proti Atalante Zidane nejakým spôsobom zakomponuje Modriča s Valverdem do základu naraz. Krídla preč, zbytočne. Bol by som rád, keby to bolo 4-4-2 alebo 4-4-1-1 … v oboch prípadoch by tam bol Isco s Benzemom vpredu. Isco by robil svoju robotu a Benz svoju. Za nimi Valverde, Case, Modric, Kroos. V tomto prípade by sme boli oveľa nebezpečnejší. A ak by to aj napriek tomu nevychádzalo, tak v nejakej 60 minute to prestriedať, dať dole Isca a jedného z dvojice Modric/Valverde a dať tam vincka s Rodrygom. Môj skromný názor a taký malý sen na zostavu. Benz bude hrať FULL, toho neriešim veľmi. A hlavne verím, že pri náskoku 1:0, kedy môže byť jediný gól Atalanty zlomový, zidane neprejde na betónovanie a bránenie, lebo ma porazí.

    0
    0
    • Avatar

      Hlavne posadiť Asensia a dať mu najavo, aby ku*va bojoval o to miesto ! Aby makal na tých tréningoch a potom aby pri prvej príležitosti ukázal, že na to má. Hlavne sa rozpohybovať a nie vyklusávať.

      0
      0
  • Avatar

    Snad se Eden zas nezraní a dá pár zápasů v kuse.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Zraněním i absenci devítky navzdory. Ancelotti vytvořil (téměř) neporazitelný Real Madrid
Mužstvo

Zraněním i absenci devítky navzdory. Ancelotti vytvořil (téměř) neporazitelný Real Madrid

Los Blancos v této sezoně prohráli zatím pouze dva zápasy. Vždy se jednalo o derby s Atlétikem Madrid. Realu Madrid se…
Real Madrid vážně zvažuje nabídku roční smlouvy pro klubovou ikonu
Mužstvo

Real Madrid vážně zvažuje nabídku roční smlouvy pro klubovou ikonu

Luka Modrić odehrál v úterním semifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov pouhých 15 minut, ale jeho vliv byl v tomto…
Vinícius v módu matadora. Brazilec kraluje ofenzivním statistikám Los Blancos
Mužstvo

Vinícius v módu matadora. Brazilec kraluje ofenzivním statistikám Los Blancos

Vinícius Júnior v sezóně 2023/24 vstřelil gól v průměru jednou za 129 minut. Pokud k tomu připočítáme i asistence, pak…
The Athletic: Andriy Lunin blízko prodloužení smlouvy
Mužstvo

The Athletic: Andriy Lunin blízko prodloužení smlouvy

Guillermo Rai a Mario Cortegana ze serveru The Athletic uvádějí, že Andriy Lunin je blízko podpisu nové smlouvy, kterou by…