AS: Marcelo nehodlá v létě opustit Real Madrid. Pro klub i trenéra jde o další problém

AS: Marcelo nehodlá v létě opustit Real Madrid. Pro klub i trenéra jde o další problém

Marcelo nemyslí na odchod z Realu Madrid. Brazilec má v úmyslu dodržet smlouvu, která je platná ještě rok. Los Blancos mají v tuto chvíli čtyři hráče na levou stranu obrany.

Carlo Ancelotti ještě nezačal pracovat jako trenér Realu Madrid a už během své prezentace si stanovil jasný cíl pro nadcházející týdny: snížit počet hráčů v kádru. Real Madrid musí vyřešit mnoho obtížných situací a jednou z největších je Marcelo.

AS informuje, že Brazilec nemá v úmyslu odejít a chce dodržet smlouvu platnou do roku 2022. Proto obránce nedávno tak sebevědomě hovořil o své budoucnosti. To je pro klub i trenéra problém, protože po podpisu Davida Alaby jsou teoreticky na levé straně obrany až 4 kandidáti.

Mimo Marcela a Rakušana jsou to Ferland Mendy a Miguel Gutiérrez z Castilly, který na konci sezóny podpořil první tým. Po sezóně se do klubu vrátí také Fran García, který je stále na hostování z Castilly v týmu Rayo Vallecano, který stále bojuje o postup do La Ligy.

Klíčem k vyřešení této situace je Marcelo. Real Madrid by rád pomohl Brazilci najít nový klub, protože jeho odchod by vyřešil personální a finanční problém.

Brazilec však nemá v úmyslu hledat možnost k odchodu a raději bude čekat rok v Realu Madrid se smlouvou 9 milionů eur čistého a poté se po další sezóně rozhodne o budoucnosti s hráčskou kartou v ruce.

Pokud Marcelo nakonec zůstane, bude muset odejít někdo jiný. Alaba se teprve připojil k týmu a hrát bude nejspíše ve středu obrany. Zbývá tedy Miguel Gutiérrez, který by mohl jít hostovat, nebo Ferland Mendy, u kterého se nedá odchod očekávat.

Francouz má v klubu velkou podporu a Carlo Ancelotti se o něj v minulosti také zajímal. Proto by pravděpodobně došlo k hostování 19letého mladíka.

V minulé sezóně Marcelo nastoupil do 19 z 52 zápasů, které pokrývaly 1398 minut (28% možných minut). Během tohoto období zaznamenal 4 asistence. Když 33letý hráč nastoupil v prvním týmu, zaznamenal tým 6 vítězství, 4 remízy a 5 porážek.

Zbyněk je redaktorem webu Bilybalet.cz. Realu Madrid fandí 20 let, od střídání a skvělého výkonu San Ikera ve finále LM. Specializuje se na články o financích Los Blancos a Castillu. Je také otcem ligového dorostence a má tak blízko k mládežnickému fotbalu.


Zdroj: AS.com

3 Komentářů

  • Avatar

    OMG,, ďalší srdciar…budeme mať v tíme 78 hráčov nakoniec ak nik neodíde

    0
    0
  • Avatar

    tento problem ide zial zase raz za Zizouom. Marcelo mal jednoznacne odist uz minimalne minule leto, kludne aj za nejakych symbolickych 5 mega. neverim, ze napr. take Juve by ho nevzalo…

    ako keby nestacil Bale, teraz este aj Marcelo sa tu bude drzat nasilu a zase na ukor mladych hracov, ktori by mohli dostat sancu.

    0
    0
  • Avatar

    Na klub úrovně Realu Madrid už prostě nemá. Odvedl tu vynikající služby, ale za zásluhy se v tomto klubu nehraje. Jestli nechce odejít, tak tím zahodí vše, co tu předtím dokázal. Pokud si tolik přeje být v Realu Madrid, tak ať kývne na radikální snížení platu přiměřené jeho současnému přínosu. Už je opravdu pouze platovou zátěži.

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Krásné gesto Viniho! Postiženého fanouška pozval k sobě domů
Mužstvo

Krásné gesto Viniho! Postiženého fanouška pozval k sobě domů

Tisíce kilometrů od Madridu, v Polsku, se mladý fanoušek Los Blancos dotkl srdcí mnoha lidí. Pawlova rodina, která nemá přímý…
Nacho a Modrić dohnali Marcela a Benzemu v počtu získaných trofejí
Mužstvo

Nacho a Modrić dohnali Marcela a Benzemu v počtu získaných trofejí

Nacho Fernández a Luka Modrić vybojovali svoji 25. trofej s Realem Madrid. Doplnili tak Marcela a Karima Benzemu jakožto hráče s největším…
Zraněním i absenci devítky navzdory. Ancelotti vytvořil (téměř) neporazitelný Real Madrid
Mužstvo

Zraněním i absenci devítky navzdory. Ancelotti vytvořil (téměř) neporazitelný Real Madrid

Los Blancos v této sezoně prohráli zatím pouze dva zápasy. Vždy se jednalo o derby s Atlétikem Madrid. Realu Madrid se…
Real Madrid vážně zvažuje nabídku roční smlouvy pro klubovou ikonu
Mužstvo

Real Madrid vážně zvažuje nabídku roční smlouvy pro klubovou ikonu

Luka Modrić odehrál v úterním semifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov pouhých 15 minut, ale jeho vliv byl v tomto…