OFICIÁLNĚ: Luka Jović je hráčem Realu Madrid! Smlouvu podepsal do roku 2025

OFICIÁLNĚ: Luka Jović je hráčem Realu Madrid! Smlouvu podepsal do roku 2025

Zpráva, která potěší fanoušky Realu Madrid! Bílý balet oficiálně potvrdil příchod útočníka Luky Joviće, který zazářil v minulé sezoně v dresu Frankfurtu. Jedenadvacetiletý Srb podepsal dlouholetou smlouvu.

Luka Jović odešel před minulou sezonou z Benficy na hostování s opcí do Eintrachtu Frankfurt a portugalský klub ani netušil, jakou chybu dělá. Srbský forvard se totiž v Německu neskutečně chytil a prožil sezonu snů.

Jović nasázel 17 branek v Bundeslize a přidal hned 10 tref v Evropské lize, kde došel s Frankfurtem až do semifinále a dokázal trápit i obranu Chelsea. Není divu, že německý klub neváhal a vykoupil hráče za předem smluvených 7 milionů eur.

To už měl totiž Jović podle Transfermarktu hodnotu 55 milionů eur. Frankfurt ani neměl ambici jedenadvacetiletého střelce udržet a nakonec se stalo to, co se očekávalo. Joviće koupil Real Madrid, údajně za 60 milionů eur.


Mladý sbrský reprezentant podepsal s Los Blancos smlouvu na šest let, kontrakt tedy platí až do roku 2025.

Luka Jović vytvoří pro příští sezonu útočné duo s Karimem Benzemou. Velkou otázkou je nyní budoucnost Mariana, který byl tímto transferem posunut až do role útočníka číslo 3 a není jisté, zda se s tím spokojí.

Luko, vítej a přejeme hodně štěstí!

Podvinho je zakladatelem webu BilyBalet.cz. Realu Madrid fandí už od roku 2002, několikrát ho viděl v akci na Bernabéu i jinde v Evropě. Sám celý život hraje fotbal, v mládeži působil i ve Slavii Praha. Má za sebou také angažmá v deníku Sport, kde působil čtyři roky jako novinář. Aktuálně je fotbalovým trenérem.


Zdroj: realmadrid.com

60 Komentářů

  • Avatar

    Super správa, dosť vyspelý hráč na svoj vek, ak sa mu podarí presadiť sa, mame náhradu za Benzemu na dalších 10rokov *thumb*

    0
    0
  • Avatar

    Konečne dobrá správa. Dúfam, že sa mu bude dariť a časom sa stane útočníkom č.1*drink*

    0
    0
  • Avatar

    Super. Tak snad se mu bude dařit. *drink* A doufám, že další posily budou následovat *thumb*

    0
    0
  • Avatar

    ted rychlo hazarda

    0
    0
  • Avatar

    Super zpráva, i když pro Mariana trochu kruté, přece jen nedostal moc příležitostí ukázat co v něm je…. Kdyby jsme zkusili formaci 4.-2-2-2 s Lukou a Karimem na hrotech, tak by to taky nemuselo být špatný a pro Mariana by případně bylo místo, ale to je asi jen mé zbožné přání no 😀

    0
    0
  • Avatar

    Super zpráva mladý a hlavně golovy hráč který může jít ještě nahoru. Teď jen dotáhnout Hazarda, Mendyho z Lyonu a případně Eriksona z Tottenhamu*lol*

    0
    0
  • Avatar

    Nějak odvázanej z téhle posily teda nejsem. Po letošní zoufalé sezóně jsem doufal, že po 10 letech konečně přivedeme top útočníka, ale opět se projevil jedinej Pérezův požadavek na útočníka a to je aby neohrozil Benzemu v sestavě. Jovič sice určitě talent má, ale má za sebou taky jedinou slušnou sezónu jinak nic, od útočníka pro Real Madrid bych popravdě chtěl lepší vizitku. Jeho pozice pro boj o sestavu je prakticky beznadějná a Pérezův i Zidanův miláček Benzema bude mít i dál jistý místo v sestavě bez ohledu na výkony. Doufám že alespoň dostane víc šancí, než takovej Mariano, protože jinak mu akorát totálně zařízeneme kariéru. V tomhle přestupu bohužel žádnou naději na lepší zítřky nevidím, ale rád se budu plést.

    0
    0
    • Avatar

      Presne ako píšeš *thumb*

      0
      0
    • Avatar

      já bych odvázaný byl , ale problém je že nejspíš dostane minimum příležitostí kvůli benzemovi

      0
      0
    • Avatar photo

      Súhlas. Real sa nepotrebuje zbaviť mladého,perspektívneho Mariana, ale Benzína,ktorý hraje len ked sa mu chce a srdce nenosí ani do šatne. Posadiť ho na lavičku môže len top hrotak sveta.

      0
      0
      • Avatar

        Pride posil, zle je, nepride posila, zle je. Chlapci, nejak vam nerozumiem. A k tomu, ze benzema nenosi srdce ani do satne, to je odkoho taka info? Chodis do satne realu? Lebo ja som od karimovich spoluhracov cital iba same chvaly. Dokonca vinicius povedal, ze mu benzema velmi pomaha v rozvoji.

        0
        0
        • Avatar

          Ja si myslím že je to zbytočný nákup! Mariana nahradí Jovic ale inak bude všetko po starom. Benzema hra momentalne dobre, takže dajme tomu. Len nevidím zmysel zničiť sezonu dalšiemu hračovi. Že bude Karim preferovaný vieme už teraz, takže či Luka alebo Mariano je uplne jedno.

          0
          0
        • Avatar

          U posil pro mě rozhoduje kvalita a ne kvantita. My momentálně potřebujeme na hrot kanonýra co bude dávat góly zápas, co zápas. Doufal jsem že to konečně pochopí i Pérez jenže tento přestup je pro mě důkaz, že nepochopil a Benzemu bude i dál protěžovanej. Nemám důvod věřit tomu, že Jovič bude jinej případ, než Mariano, Morata a další. Jeho pozice je možná ještě slabší, protože to byli odchovanci, ale dát 60 mil za hráče na lavičku bez šance na sestavu mi žádná velká výhra nepřijde, jen mu zabijeme kariéru, protože 10 minut občas a Copa del Rey ho opravdu neposunou.

          0
          0
  • Avatar

    Výborná zpráva! Ještě Hazarda a Eriksena. Mendy už je prý taky jasný, takže palec nahoru za to, že vedení opravdu jede na plné obrátky a snaží se hráče podepsat ještě před reprezentačními srazy. *thumb*

    Jinak za částku 60 milionů, to je skoro zadarmo v dnešní době. Teď zřejmě přijdou na řadu dražší akvizice…

    0
    0
  • Avatar

    verim, ze je to dobra sprava nie len dnes, ale aj o rok. teda, ze sa chyti. a ze dostane sancu. vobec by som sa nehneval – ak by na to mal- posadit benzina kludne na lavicku – verim, ze ZZ nebude taky sprosty , aby si sam sebe podrezaval konar preferovanim hraca, ktory nemusi byt lepsi.
    aj ked, aby sme zasa raz noli ako opareni horucou vodou *cool*

    0
    0
  • Avatar

    Tak súhlasím so Zahrmi…Top útočník to nie je na na lávku za 60 mega je luxus, ja mu neverím…Ked je Naymar aj Mbape nemožné ich kúpiť tak Perez zavre oči aspoň Jovicom, aj keď na Real veľmi NEMÁ.No rad sa zmylim, snáď sa chytí do budúcna aj keď to bude mať cez Benza a Zidana veľmi ťažké.Po sezone sa bude predávať ako Mariáno a už musí prísť Mbape.

    0
    0
  • Avatar

    Já nevim, ale nedával bych tak dlouhý smlouvy. Obzvlášť někomu, kdo toho za sebou ještě moc nemá.

    0
    0
    • Avatar

      Jj raději kratší aby za rok začal vyhrožovat s odchodem..

      0
      0
      • Avatar

        No, třeba se ten kluk nechytí a jeho odchod by pak nikoho nemrzel. Když dáš dlouhou smlouvu, tak máš pak problém se těch hráčů zbavit, když potřebuješ. Nehledě na to, že prodloužit se dá vždycky. Ukaž, že něco umíš a pak dostaneš delší smlouvu. To je jednoduchý a efektivní. Real je v postavení, kdy si může klást podmínky. To nemůže každej.

        0
        0
  • Avatar

    Nechápu jak chce tady každý madrista vykopnout Benzemu.. s Ronaldem to byla nejsilnější kombinace a Zidan není blbec aby tam daval hráče ktery je napr proTEAM , Hold hodně golů si vzal Ronaldo od Benzemy , Benzema je topclass utočník umí si dojít pro míč , kombinovat s teamem ,a konečně ukazal letos že když nemusí přihravat Ronaldovi , tak že goal vstřelit umí , takže jsem pro aby Benzema byl pro další rok utočník číslo 1 .jestli se mu bude dařit a když ne tak tu máme vybornou variantu na změnu . tudíž bych dal Mariana na hostovaníSopcí a pak se uvidí za rok jak na tom bude Benzema ktery je ted nepostradatelny pro team .. *stydi**bomb**cool*

    Jinak když říkáte že Karim neumí zakončovat , tak ted vám došel mlady zakončovatel ktery se vam tež nelíbí 😀 tak už nevím co chcete , tohle je vyborna investece pro klub . a je jedním z nejlepších hrotaku v jeho věku .. v dnešní době

    0
    0
  • Avatar

    U Hazarda sa este jedna o cene. Treba skresat kazdy milion lebo nam este bude treba prave kridlo a Eriksena. Ked je info o Mendym pravdive mal by nasledovat prievan aj v predajoch. Cenovku by som nalepil na hracov: Isco, Bale, Kovacic, James (v pripade ze pride Eriksen), Mariano, Ceballos (s opciou), Navas.

    0
    0
    • Avatar

      Souhlasím , u Navase je to škoda mohl ještě rok zůstat klidně ,
      Bale to je samozřejmost zbavit se tohodle ´´hráče´´
      Isca mám rád , pochybuju že ho Zidane pustí , ale Isco šance měl a nic moc neukázal za mě
      Mariano též škoda dal bych mu hostovačku s opcí .
      Kovačič mohl to byt nastupce za Modriče , furt v to doufám , ale rok jsem ho moc neviděl , to samé James radši jeho zadarmo než kupovat Eriksena , A Ceballos max na střídačku , ale možna tak do Sevilly , mi jsme Real Madrid *bomb*

      0
      0
      • Avatar

        V Iscov predaj tiez velmi neverim ale James by bol pre nas momentalne vacsim prinosom. S Marianovou opciou tiez suhlasim len by mal pockat kym pojde Karim do dochodku *lol* Ceballos sa moze chytit a bude viac spenazitelny lebo po takej sezone za neho vela nedostaneme. Spatny odkup a nasledny predaj by mozno stal za tu opciu.

        0
        0
  • Avatar

    Jaj ja som chcel Piateka *cry* No ale nevadí, tak uvidíme, držím prsty Luka snáď u nás budeš hviezda ako Luka I. *drink*

    0
    0
  • Avatar photo

    takze Jovic, Hazard, Mendy, Militao.. este by to chcelo top zaloznika napr Eriksen a top kridlo napravo

    0
    0
  • Avatar photo

    keby si mam vybrat beriem asi Icardiho ale ten je vraj problemovy aj s manzelkou

    0
    0
  • Avatar

    Tak snad ho bude využívat více než Mariana na posledních 5 minut v zápase. Nechápu, že Karim má až tak neotřesitelnou pozici.

    0
    0
  • Avatar photo

    Konečně nějaká pozitivní novinka do budoucna… Zda Jovic ukže, co ukazoval, je ale otázku. Mladý kluk, co ještě nic nedokázal má vytáhnout Real zpět na vrchol? opravdu to, že tam bude dál Benzema mi nedělá radost, byl jednooky mezi slepými v této sezone a jen proto, protoze v utoku proste nikdo lepsi nezustal (smutne).

    Se vsi uctou mariano nema na real, tedy utocnika 1,2 a ani 3. A nikdy nemel. Bojovnost, dravost, to jsme videli pokazde uz kdyz nastupoval na 5-10 min z Castilly. Ale dnes, pokud se chce vyvijet, mel y to zkusit jinde. Stále zastávám názor, ze krome te rychlosti a dravosti nemá myšlením an kreativitou ani technikou na Real madriid. Tak ted ten Hazard a já se snad zacnu na zápasy zase tesit *drink*

    0
    0
    • Avatar

      Tady se neshodneme. Jović nemá být tím hlavním elementem, který nás posune do semi LM a vítězství v LaLize. Tím je jednoznačně Eden, který prostě přijít musí. Ale i ten potřebuje okolo sebe hráče, kteří umí a chtějí. A to naše ofenzíva letos nebyla. Bale, Isco, Lucas, Marco to fakt neukázali.

      Mariana mám fakt rád a nepřijde mi správné tvrdit po letošní sezóně, že nemá na Real, protože NEMĚL PŘÍLEŽITOST. Vždyť hrál v základu ve 3 utkáních. A když hrál druhý zápas po sobě, fouknul jim 2 góly. Sakra hráli jsme 46 zápasů (bez CdR), měli 3 trenéry, křídla nám (krom Viniho a Brahima poslední měsíc) vůbec nefungovala a ani jednou nehráli vedle sebe Benzema s Marianem! Vím, že se na 2 útočníky skoro vůbec nehraje, ale Benzema už pár sezón stahuje na levý křídlo, tak to nemusel bejt takovej problém…

      0
      0
  • Avatar

    Veľmi dobrý nakup.Udajne má na lane real aj mbapeho a keď vyjde hazard tak to bude masaker.

    0
    0
  • Avatar

    Karim Benzema je kůň i Zidana, ne jenom Peréze. Myslím si, že Jovič je dobrá posila pro ofenzívu Realu, ale nemyslím si, že bude využíván a jeho forma se ztratí. Pokud Benzema neodejde, myslím, že Jovič s Marianem budou pouze leštit lavičku. Ideální by byla dvojice v útoku, ať spolu můžou spolupracovat a doplňovat se, ale bohužel pochybuji, že by Zidane takovou taktiku nasadil. No, nechme se překvapit jak to bude vypadat *smile* *drink*

    0
    0
    • Avatar

      Zajímavé je, že podle médií odmítl Barcu kvůli tomu, že se bál, že nebude hrát skrz protěžovaného Suáreze. Nevím, kolik je na tom pravdy, ale kdyby to tak bylo a nakonec by si u nás nekopl kvůli Benzemovi a Zidaneovi… to by byla ironie.
      Ale teď vážně, jestli dostane důvěru, byť jen na pár zápasů, a jestli bude hrát jak letos, nemám strach, že by se přes Benze neprosadil.

      0
      0
  • Avatar

    No hazard pravdepodobne neprestupi, uz sa mal predstavit ako hrac realu vcera, neska sa hraj JAS s nimi nedohodol, uz to cloveku sj leze na nervy a mbappe este viac jak pravdepodobne, james je naspat a dufam, ze ostane, je to kvalitny hracik, kvalitou sa vyrovna aj eriksenovi podla mna a esce aj zadarmo*smile*

    0
    0
    • Avatar

      Běžte už s tím Mbappém všichni do puče. Furt tady brečíte, jak ho chcete a jak ho naše neschopné vedení není s to dotáhnout. Nikdo jiný vám není dobrý.
      Tady je odkaz na transfermarket, je tam platnost aktuální smlouvy, cena, plat, atd. Zkuste se na ta čísla trošku podívat a zapřemýšlet, proč je teď asi nereálný a zkuste překousnout, že může hráč jeho kvalit hrát i jinde než jen v Realu. A zkuste už prosím pochopit, že letos nepřijde, tak tu za ním pořád nefňukejte, protože už mě fakt nebaví tady o něm pořád číst…

      https://www.transfermarkt.com/kylian-mbappe/profil/spieler/342229

      0
      0
    • Avatar

      Nedohodli se údajně na přestupové částce. Za prvé, nemusí to být vůbec pravda. Za druhé, kdyby byla, tak stále může Perez říct: "No dobře, tak vám těch 130 mega dáme" *thumb* Mbappe je bez šance tohle léto. I kdyby měl zájem odejít, tak by stál přes 200 mega, což pochybuju, že Real zaplatí – už takhle bude mít vysoké výdaje na přestupy. A James se podle mě vrátí akorát, aby mohl přestoupit…

      0
      0
  • Avatar

    Tak a jedem dalsi posily.

    0
    0
  • Avatar

    Mne je jasne, ze mbappe nepride, ani som ho nejako neocakaval, len vo vyssie spomenutych komentoch niekto spominal mbappeho, tak sa rozculujes zbytocne kamo *thumb* vraj hazard ma byt predstaveny v najblizsich hodinach vysielal el chiringuito *lol*

    0
    0
  • Avatar

    Ronaldo vs Švýcarsko? Klobouček *oh**drink*

    0
    0
    • Avatar

      Pozeral som zápas je to proste borec…a hoci som si myslel, že odchod do Juve bol znovu jeho ďalší majstrovský ťah, tak si začínam myslieť, že možno to nebol až taký správny krok. Možno skutočne mohol u unás ostať ako hroťák on *stydi* Ale tak to už je jedno. Každopádne dal 88 repre gólov, šialenec. 109 dal Iránec Ali Daeli (tak nejak 😀 ), ten je jediný pred ním. Dúfam, že ho Cris predbehne a tento rekord by bol ksutočne možno najveľkolepejší. Kráľ repre strelcov. Hala Cristiano *drink*

      0
      0
  • Avatar

    – PSG sa zaujima o Navasa (zdroj marca)
    – Neymarove zranenie znova otvorilo dvere Viniciusovi ktory sa tak moze predstavit na Copa America
    – Joao Felix o svojej buducnosti rozhodne az po finale ligy narodov
    – Real Sociedad je pripraveny vyplatit za Borju Mayorala 21 mil. € (zdroj ABC)
    – ZZ navrhol aby boli Sergio Reguilón a Marcos Llorente poslani na hostovanie koli vacsiemu vytazeniu (zdroj Josep Pedrerol)

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Ancelotti vysílá jasné signály. Náhradníky dělí na dvě skupiny
Mužstvo

Ancelotti vysílá jasné signály. Náhradníky dělí na dvě skupiny

V závěrečné fázi sezóny, s jistou budoucností v klubu pro následující ročník, ukazuje italský trenér, že se při svém rozhodnutí drží pevně…
Fabrizio Romano: Arda Güler nepožádal o odchod z Realu Madrid
Mužstvo

Fabrizio Romano: Arda Güler nepožádal o odchod z Realu Madrid

Fabrizio Romano se vyjádřil ke zprávám ze Španělska. Podle jeho informací Arda Güler nepožádal o odchod z Realu Madrid. Arda…
Real překonal hranici 100 vstřelených gólů. Bez Benzemy ho táhne Jude, Vini a Rodrygo
Mužstvo

Real překonal hranici 100 vstřelených gólů. Bez Benzemy ho táhne Jude, Vini a Rodrygo

Díky třem vstřeleným gólům v úterním čtvrtfinále Ligy mistrů proti Manchesteru City se Los Blancos dostali na 101 vstřelených gólů v rámci…
Kapitán bez pásky. Valverde je neoficiálním lídrem týmu
Mužstvo

Kapitán bez pásky. Valverde je neoficiálním lídrem týmu

Fede Valverde byl v úterním utkání skutečným lídrem Realu Madrid. Uruguayec sice na rukou neměl kapitánskou pásku, ale do střetnutí vložil…