OFICIÁLNĚ: Zinedine Zidane přebírá Real Madrid, podepsal do roku 2022!

OFICIÁLNĚ: Zinedine Zidane přebírá Real Madrid, podepsal do roku 2022!
Zinédine Zidane

Skvělá zpráva! Dnes odpoledne sílily spekulace ohledně návratu Francouze zpět na lavičku Realu, nyní je vše oficiální!

Představenstvo Realu Madrid se dnes, 11. března 2019, rozhodlo ukončit smlouvu Santiagu Solarimu, jakožto trenérovi prvního týmu Realu Madrid. Klub mu nabídl, aby i nadále zůstal pracovat v klubu.

Real Madrid oceňuje úsilí, odhodlání a práci, kterou pro klub udělal. Zároveň vždy ukazoval naprostou věrnost tomuto znaku.

Rada se nadále rozhodla jmenovat Zinedina Zidana trenérem Realu Madrid po dobu zbývající sezóny a na další tři následující, do června roku 2022.

Prezident se dnes objeví na tiskové konferenci spolu se Zidanem ve 20:00.

Vítej zpět Zizu!

S3F1K je dlouholetým redaktorem portálu BilyBalet.cz. Zapálený a věrný fanoušek nejlepšího klubu na světě. Sám příležitostný fotbalista v nižších soutěžích.


Zdroj: realmadrid.com

131 Komentářů

  • Avatar

    *drink**drink**drink*

    0
    0
  • Avatar photo

    Welcome back Zizou. Hrdina, kterýho si nezasloužíme, ale potřebujeme! *drink*

    0
    0
  • Avatar

    Woohoo. Ak naozaj dostane 100% kontrolu prestupov, máme sa hádam na čo tešiť.

    0
    0
  • Avatar

    hned má krásný den.
    Snad udělá obrovské změny, ovšem si myslím, že Benz zůstane, měli spolu nadstandardní vztah. ale stejně.
    Super!!!!!*rofl**rofl**lol**lol**drink**drink**bomb*

    0
    0
  • Avatar

    Huraaaa*drink* Jeden z troch najvacsich hracov historie a uspesny trener je opat pri nas*smile* Je velmi dolezite aby si uplatnil pravo robit transfery a team. Perez sa musi starat o ekonomiku.

    0
    0
  • Avatar photo

    nechce sa mi verit, fakt som tomu neveril, vitaj spet Zizou *drink**thumb*.. dufam, ze nas senilny prezident sa uvedomi a konecne sa prestane miesta do tymu

    0
    0
  • Avatar

    Jsem rád, že je zpátky za předpokladu, že mu fakt Peréz dá volnost. Pokud ne, tak se obávám, že bude jedno jestli je na lavičce Solari nebo Zidane….ale uvidíme, třeba se více dovíme na tiskovce.

    0
    0
  • Avatar photo

    ale inak musim aj dodat, ze som skor cakal ze pride po konci sezony, takto si myslim ze kludne uz mohol dotrenovat aj Solari, ale ked takto rozhodli no budiz

    0
    0
    • Avatar

      Takto môže zistiť kde bol problém, či prístupom trénerov alebo hráčov (napr. Isco), kto na to skutočne ešte má a kto je už za zenitom (napr. Marcelo) a tak podobne. Toto zistí len na tréningu, nie z tribúny a médií. A na konci sezóny už môže byť rozhodnutý kto pôjde preč a ktorý post bude treba najviac posilniť. Dá sa povedať že už začína príprava na ďalšiu sezónu.

      0
      0
  • Avatar

    Super zpráva, až do poslední chvíle jsem tomu nevěřil. Rozhodně lepší než ta varianta s Mourkem *lol**lol*
    Jenom škoda, že si tím pokazí vlastní trenérské statistiky, protože po této sezóně už v LM stoprocentní nebude.

    0
    0
  • Avatar

    Mimochodem, neví někdo, co se stane se Solarim? Půjde trénovat nějakou juniorku v rámci Realu, nebo definitivně končí?

    0
    0
  • Avatar

    Parada ze je zizu nazad…solariho je mi ale luto..je to nas byvali hrac ,skvely hrac..dufam ze ostane v klube

    0
    0
  • Avatar

    Vamos Zizu! Vítej zpět v týmu, do kterého patříš! Hala Madrid! *drink*

    0
    0
  • Avatar

    Vítej zpátky doma*drink*
    Legendy se vracejí Zizou do Áčka Raul do dorostu*drink*

    0
    0
  • Avatar

    Jinak teda Solarimu bych přál klidně nějakou práci u týmu. Záleží, ale jestli nebude chtít jít jinam. Každopádně byl ve strašně těžké pozici.

    0
    0
  • Avatar

    Najlepšia mozna správa pre všetkých Madridistas, ktorá nam zároveň dáva istotu, že v lete sa začne potrebná prestavba mužstva. Kufre si na 99% bali Bale. Uvidíme čo další. Týmto si zároveň Perez zachránil kozu v Reale Madrid a získal si spät naštrbenú dôveru fanúšikov (minimálne moju určite). Hala Madrid!

    0
    0
  • Avatar

    Lidi , asi není někde ta konfernce live že ne ???? *bomb**stydi* docela bych se na to mrkl

    0
    0
  • Avatar photo

    inak tymto sa vyrazne zvysi aj zaujem hracov sem prist, taky Hazard co je Zidane jeho idol myslim ze teraz by dosiel aj pešky

    0
    0
  • Avatar photo

    a tiez dufam, ze Solari dostane nejaku poziciu v klube, doplatil na d *bilitu nasho vedenia, ktore sa az teraz zobudilo

    0
    0
  • Avatar

    Upřímně vážně jsem nečekal, že se vrátí. Z těch reálných možností, kdo mohl přijít je to určitě nejlepší volba. Opravdu doufám, že to znamená, že mu Pérez konečně dá volnou ruku a Zidane bude moct řídit příchody a odchody, což je jediná možnost jak se můžeme posunout. Zároveň je třeba říct, že určitě nečekám, že se mávne kouzelným proutkem a všechno bude zlatý, je potřeba si přiznat že ani loni hra za moc nestála, liga byla pryč v půlce, ostuda v poháru a obraz sezóny zachránilo to neskutečně štastný vítězství v LM. Minimálně ale ta Zidanova osobnost a schopnost přenést svůj klid i na tým určitě pomůže, k tomu pozitivní odezva od fanouškú a pokud bude moct dělat přestupy, jakože věřím, že to je jeden z hlavních důvodů, proč se nakonec vrátil, tak si myslím, že by to snad mohlo dobře dopadnout. Každopádně jeho návrat je dobrý znamení, že se snad Pérez konečně podíval do zrcadla a pochopil, kdo to zpackal, odchod CR a Zidana v létě už byla jen ta poslední kapka jeho sabotáže našeho týmu.

    0
    0
    • Avatar

      Jsem zvědavej na jeho kroky, ale soudě podle jeho předchozího angažmá bych řekl nová šance pro Isca, neříkám že byl pod ním úplně stabilní člen základní 11, ale když nehrál v základu, tak byl většinou první volba na střídání tzn. důvěru určitě měl. Možná i potenciál pro oživení Marcela, tam uvidíme v létě a možná i pro Asensia, protože v něj měl Zidane dost velkou důvěru. Bohužel jasný setrvání Benzemi, ale snad dostane alespoň konkurenci. Naopak si myslím, že konečná pro Balea a to zcela zasloužená a trochu bych se obával být Llorentem a Regulionem jak to snima bude. Llorente byl v kádru už loni a moc šancí nedostal, přitom letos se jevil hodně dobře a Regulion hraje na pozici Marcela, takže tam je primárně otázka jak to bude sním. No jsem každopádně zvědavej jak to tentokrát zvládne posledně přebíral kvalitní tým, kterej si jen nesedl s Benítezem, teď má situaci o dost težší, ale snad to zvládne, každopádně už se těším jak ho uvidím na lavičce při zápase *thumb*.

      0
      0
    • Avatar photo

      k minulej sezone treba povedat, ze tam Perez zacal sabotovat tym ktory vyhral double, odisli James, Pepe, Morata, Danilo, Mariano.. a prisli neohrabani mladi hraci ktori sa museli dlho adaptovat, a utocnici uz v sezone 16/17 boli Bale a Benzema z formy a doslova sa pytala posila do utoku, Perez mu ale priviedil Mayorala ktory sedel na tribune aj vo Wolfsburgu, to bol vysmech.. priratajme k tomu smiesny trest Ronalda, vdaka ktoremu sme stratili kvantum bodov v prvych zapasoch, zranenia, smolu a potom uz ten tym sa z toho dostava tazko.. napriek tomu sme sa z toho dostali a vyhrali 3.krat LM, s inym trenerom by sme uz nemali sancu sa pozbierat

      0
      0
      • Avatar photo

        a tesim sa na leto ked sa konecne spravi poriadok v kadri

        0
        0
      • Avatar

        Jo já to samozřejmě beru ty důvody jen jsem zaznamenal i takový reakce, že by stačilo kdyby se vrátil Zidane a všechno bude úžasný, což tak určitě nebude podle mě, protože to tak už nebylo loni. Prostě to není žádnej zázračnej kouzelník, je to taky jen člověk, kterej musí mít s čím pracovat. Ale věřím, že jeho návrat je hodně dobrej signál. Jen mě sere ten Benzema protože upřímně Morata byl v té své sezoně u nás na úplně jiné úrovni (tím nechci říct, že on byl dlouhodobá odpověď na útočníka číslo 1), než Benzema ale stejně pořád seděl a hrál jen Benzema, takže Moratu svým způsobem vyhnal i Zidane, protože koho by nesralo sedět, když na mé pozici nastupuje neustále v základu hráč kterej hraje mnohem hůř. To ale asi samozřejmě Zidane netušil, že jako náhradu za Moratu dostane Mayorala *lol*, protože to by snad kromě Péreze nemohlo napadnout nikoho.

        0
        0
        • Avatar photo

          Morata mal sice lepsie cisla ako Benzema, ale treba aj priznat ze ked hral Morata v zaklade tak to vacsinou bolo slabe, on sa hodil skor ako zolik proti mensim tymom, inak ale neni to utocnik c.1 co potvrdil aj v Chelsea.. a rozhodujuce v prospech Benzemu bolo aj to ze si lepsie rozumel s Ronaldom

          0
          0
          • Avatar

            No tak kvůli CR to bylo primárně, tomu by měl Benzema líbat nohy každej den, bez něj by tady určitě 10 sezón, z toho polovinu bez pořádný konkurence nevydržel, ale myslím si že roli hrálo i to, že má Zidanovi sympatie, což znamená že i po jeho příchodu může být v klidu. Za předpokladu že přijde nějakej kanonýr a Benzema zůstane do rotace tak mi to až tak nevadí, ale pokud se bude útok stavět na něm, tak nejsem optimista, ale tak to snad nebude.

            0
            0
  • Avatar

    Tešíme sa veľmi 🐸
    Ale…dvakrát sa nedá vstúpiť do tej istej rieky. Skeptik vo mne hovorí, že počkáme na leto a uvidíme,či voľná ruka bude fakt voľná. Lebo Florentíno Veľký ako správny diktátor vo svojom impériu neznesie nič,čo by mohlo byť populárnejšie, lepšie, krajšie a múdrejšie.
    Pakovali sa Del Bosque, Capelo, Anceloti, Zizu…
    Flo je ako ten škorpión-aj tak tú žabu pichol, ak keď jej sľúbil že nie. Lebo ja som už raz taký-povedal 🦂
    Ale veríme. Hala Madrid.

    0
    0
  • Avatar

    Vítej zpátky *drink*

    Doufám, že se tým zvedne, nebudou tam konflikty jako poslední dobou, Isco se vrátí do týmu a v létě se pořádně posílí kádr!!

    0
    0
  • Avatar

    Myslím že by se nevrátil kdyby neměl hlavní slovo na přestupy a odchody a kecal mu do toho Perez. Ten je excelentní na zajištění financí a toho by se měl držet. *smile*

    0
    0
  • Avatar photo

    inak tymto som aspon dostal aj chut pozriet si zvysne zapasy *smile*

    0
    0
  • Avatar

    Super zprava. Pral jsem si Mourinha, ale verim ze Zizou udela super prestupak a dalsi sezonu zautocime na titul. Bohuzel tato zmena mela prijit mezi zapasy s Barcou nebo aspon pred Ajaxem. Snad do toho bude Perez co nejmin kecat. Rad byc tu videl Mbappeho.

    0
    0
    • Avatar

      Podle mě bychom ani se ZZ barcu nevyřadili a přej Ajax bychom možná postoupili, ale stejně tenhle tým prostě nemá na výhru LM. Akorát by Zidane přišel a hned by vypadl ze 2 soutěží. Takhle dostal tým, který je venku ze všeho a může ho pomalu ale jistě začít zvedat na vrchol *drink*

      0
      0
  • Avatar

    tak chvala bohu ze Solari je von ako som vravel ze nedokonci sezonu tak to tak aj dopadlo … este sa zbavit Curtoisa Baleho Krossa Vasqeza valleja caballosa Nacha a nakupit poriadne posili a nahrady … uvidime ale leto prinesie urcite velke zmeny

    0
    0
  • Avatar

    Hala Zizu *drink**drink**bomb**thumb*

    0
    0
  • Avatar

    No kdyby ještě Peréz konečně odstoupil, bylo by to super. Ale super zpráva*drink*

    0
    0
  • Avatar

    Super zprava mam z Toho radost

    0
    0
  • Avatar

    Lidi není něco english live ta tiskovka ??? španělsky neumím ještě *stydi**lol**lol*

    0
    0
  • Avatar

    Když se vynorili první zprávy, ze by se ZZ mohl vrátit, tak jsem jim vůbec nedával žádnou váhu. Nicméně ono když se nad tím člověk zamysli, tak Real a ZZ k sobě proste patří. Pro nás neexistuje lepší trenér a pro ZZ neexistuje lepší klub na trénování. On ma vítěznou mentalitu, kterou dokáže převést i na hráče. Pod ZZ nebyl žádný zapas nikdy ztracen, obratů v posledních minutách, či dokonce sekundách bylo nezpocet. Real s ZZ a bez je obrovský rozdíl, on je rozený vítěz. Jeho návrat znamená dvě věci: 1. Perez uznal svoji chybu, když nechal odejít naše nejlepší trenéra v historii RM. 2. ZZ návrat taktéž znamená, ze bude mít kontrolu nad přestupy, nad vybudováním nového kádru, který je potřeba obmenit a ZZ to už minulou sezónu vedel.. Díky Perezovi jsme ztratili celou jednu sezónu, jelikož kdyby aspon trošičku rozuměl fotbalu, tak tu volnost dá ZZ už loni a to, co se bude dít teď v lete, se mohlo dít už to minule. Každopádně mám obrovskou radost a těším se na úspěchy v příští sezóně!!

    0
    0
  • Avatar

    ked sa o Zizoua prihlasil aj Juventus tak som si myslel, ze konecna a cakal som kedy ohlasime navrat Zozeho a ze za Neymara zaplatime 300 mil. eur…

    takto verim, ze klub urobi vsetko mozne aby dosiel Hazard. Chelsea to ma na houby s tym transfer banom, inak by nebol problem toho Hazarda dotiahnut. Bale moze ist dneska kludne do Ikei po prazdne krabice a moze zacat pomaly balit.

    hlavne nech teraz nikto necaka do konca sezony nejake zazraky. Ukecali ho nie kvoli tomu aby zachranil tuto sezonu, ale aby co najlepsie pripravil klub na vacsiu prestavbu v lete. tu prvu 3/4ku by dal uz aj Solari. mozno nakoniec nakopne aj Marcela aby zacal makat a ostane.

    uz sa tesim na dalsie zarucene informacie od Calderona… ten sa vzdy rad natlaci do medii len aby ho bolo pocut.

    0
    0
  • Avatar

    no tak to je parada!!at se ti dari chlape*drink**drink*

    0
    0
  • Avatar

    Ku**a jooo!!*bomb**bomb*

    0
    0
  • Avatar

    sledujem tlačovku i ked nerozumiem ani h*vno španielsky *lol* preto prosim redakciu, aby skusili vybrat a prelozit to najdolezitejsie co zizou povedal, ak sa bude dat.

    0
    0
  • Avatar

    Paráda! *drink* A pokud má volnou ruku a rozhodující slovo v přestupech, tak *thumb*

    Jenom se hrozně bojím, že co když se ten jeho návrat až tolik nepovede? Je tady zapsán jako jeden z nejlepších trenérů Realu v historii a co když si to pokazí? Ale tak snad ne. *smile* Jenom teď bude muset Zidane najít náhradu za Ronalda a já vidím jediné možné řešení – Mbbapé. Nikdo jiný není schopen Ronalda nahradit.

    0
    0
    • Avatar

      jo to je reálné, myslím že Hazard a Mbappé by mohli dorazit, u Hazarda to je tím jak smýšlí o případném přestupu a Mbappe snad pochopí že s PSG prostě cesta k úspěchům v evropě nevede*lol*

      0
      0
    • Avatar

      Presne tak… Jediná náhrada v tomto vesmíre je Mbappe… A osobne si myslím že to vie aj Peréz a preto tak prosíkal o Zidana *stydi* inak by ho mal Mbappe v péčku

      0
      0
    • Avatar

      tak očakávať toľko trofejí koľko získal počas svojho pôsobenia doteraz (9 trofejí za 3 roky) sa čakať zrejme nedá. dôležitejšia bude jeho dlhodobá práca, prestavba kádra, správne prestupy, práca s mladými hráčmi. čo sa týka mbappého, stále sa mi zdá byť jeho príchod nereálny. má zmluvu ešte na niekoľko sezón, v psg sa mu darí, je veľmi mladý, a preto sa nemá kam ponáhľať. jasné, možné je všetko, ale neverím moc tomu že dokážu presvedčiť mbappého a ešte ho aj zaplatiť, kedže podla mna by to menej ako 250 mega určite nestálo. ale na druhej strane súhlasím, že je to jediny hráč schopný nahradiť ronalda. ked aj nie uplne, aspon z časti.

      0
      0
      • Avatar

        No len aby mal čas na tú dlhodobú prácu. Aby to nebolo tak, že Peréz využil jeho oddanosti klubu a pri prvom nezdare ho vyhodí.

        0
        0
        • Avatar photo

          neda sa takto rozmyslat ze co ked to nevyjde, toto je prave postoj tych co vacsinou potom neuspeju.. velka vyhoda Zidana je to ze z neho ide klud a nikdy si neprestava verit, to sa potom prenesie aj na hracov videli sme ako sme dokazali aj nepriaznive zapasy otacat na konci atd.. Zidane je pre nas idealny trener a bude uspesny

          0
          0
  • Avatar

    Obrovský deň pre nás a pre celý Real *thumb* Som však zvedavý čo na to Perez… Ako dlho mu vydrží to držanie huby pri prestupoch

    0
    0
  • Avatar

    tak dufam, ze nam zacne opat s nim dobre obdobie *cool**thumb*

    0
    0
  • Avatar

    Trebalo toho ???… Hlupak Perez. Mohol tu byt este Ronaldo aj sme o neaku trofej este mohli hrat. Perez sa musel Zidanovi plazit popod nohy aby ho tu dostal potom co ho donutil odist. Zase mu bude Zizu vytrhovat trň z päty a zase tu náš prezident ostane kvoli tomu este dlho.

    0
    0
  • Avatar

    hlavne som rad, ze solariho nevyhodili z klubu – predsa len to bol zaskok a snazil sa. takze nech pekne pokracuje niekde na inej pozicii opat

    0
    0
  • Avatar

    Fantastické! Vitaj späť Zizou! *thumb* Veľa šťastia pri znovuoživení Realu a dotiahnutí ho na absolútny vrchol! Vážení opúšťame dno a plnou parou vpred! Hala Madrid y nada mas! *drink*

    0
    0
  • Avatar

    ZIDANOVY PODMÍNKY:

    1) Totální kontrola nad týmem
    2) Prodat hráče, které nechce
    3) Marcelo a Isco nejsou na prodej
    4) Nekupovat Neymara
    5) James se nevrátí
    6) Pokusit se koupit Mbappého

    0
    0
  • Avatar

    no, uvědomujete si někdo, jak tady fans Zidana vyháněli. Loni na tom byl úplně stejně jako Solari s jediným rozdílem, Zidane měl Ronalda, Solari neměl nikoho. Myslel jsem, že Real dostane nějaký impulz. Tohle je točení v kruhu. Tohle dobře nedopadne.

    0
    0
  • Avatar

    dufam, ze ked sme vsetci tak happy (teda skoro vsetci) – ze nemame prehnane ocakavania teraz…
    necakam, ze zas vyhrame LM 3x po sebe, ale hadam to budu dobre roky a vezmeme ligu

    0
    0
  • Avatar

    Najprecenovanejsi trener na svete sa vracia. Teraz bude mat moznost dokazat ze vobec ma na to aby trenoval nejaky prvoligovy tim. Uz totiz mame v la lige a LM VAR a velmi dobre vieme ze ak by bol VAR zavedeny pred 3 rokmi, tak by zidan mal 0 trofeji LM.

    0
    0
    • Avatar

      dobre nezymsly trepes….

      0
      0
      • Avatar

        nezmysly? asi si naschval zabudol na tie vsetky kontroverzie v poslednych rokoch. Hlavne na tie ronaldove ofsajdove goly proti bayernu. A mohol by som pokracovat, ale o tom uz bolo popisane dost. Sme vsetci zvedavi ako sa mu bude darit.

        0
        0
        • Avatar

          Myslím, že těm offsidům v prvním zápase předcházela “ruka” Daniho ve vápně… a to, že to váš Vidal nedal, je jedno, ale je vtipný, jak se vytahuje jen jedna strana mince *lol*
          A vy v tom druhém táboře jste zvědavi “trošku jinak”

          0
          0
        • Avatar

          je normalne, ze chyby sa robili, kym tu nebol VAR. v prospech realu, proti realu, v prospech aj proti barcelone a vsetkym ostatnym klubom. takze este raz, netrep nezmysly a prestan nazvyvat trenera, ktory vyhral la ligu a ligu majstrov v jednej sezone a ziskal 9 trofeji za 3 roky tak ako ho nazyvas.

          0
          0
          • Avatar

            superonaldo – z 9 trofeji su len 4 hodnotne. MS klubov a kadejake smiesne superpohare za hodnotne tituly povazovat nemozno.

            0
            0
    • Avatar

      :-* pokud ti to udělá dobře

      0
      0
    • Avatar

      Ake ze mame?? Ty k nam nepatris. Hlupy barcelonsky troll a provokater.

      0
      0
      • Avatar

        Pocuvaj Bielik. Chcel som sa ta davnejsie opytat – preco nosis nausnice a ci to co mas na hlave je parochna umela alebo to je parochna z pravych ludskych vlasov?

        0
        0
        • Avatar

          ja se tesim na novu sezonu jak real bude posilova a vy budete tam kde my letos , neboť ta vase hra uz je hodne bidna , prcek zacne pomalu se vytrácet a budete vite kde

          0
          0
          • Avatar

            to hovoris kazdu sezonu *rofl* Ja ti to pripomeniem zase o rok*rofl*

            0
            0
    • Avatar photo

      vplavarni :D.. uz len to ze si sem prisiel smrdiet dokazuje, ze ta to nenechava chladnym, proste nevies rozdychat ze Zidane vyhral 9 trofeji za 2,5 roka.. a vrchol farizejstva je ked fanusik Barcelony zacne tocit o rozhodcoch :D.. o tych co aj teraz pouzivaju VAR len vtedy ked sa vam to hodi, Suarez kludne moze faulovat brankara atd, my sme naopak mali niekolko rozhodnuti kde bola penalta vidno aj bez videa ako Vinicius proti San Sebastianu a nic.. proste Barcelona poslednych asi 14 rokov ma obrovsku protekciu v La Lige, ved len nedavno mali seriu 78 zapasov v rade bez penalty proti nim :D.. sak to je nonsens.. a Real minulu sezonu si pametam tie clanky ako do 12. kola v lige nam zatrhli asi 10 penalt, takze 10 rozhodnuti za sebou vsetky co nas poskodili, nahoda je sv *na ze.. ved si cely na smiech

      0
      0
      • Avatar

        zase ty a tie tvoje penalty. inak ohladom zidana, myslim ze cules su happy pretoze ta hra ked tu bol nebola vobec pohladna. a stale si pamatam jeho nezmyselne striedania. zidane nieje ziadny taktik, ale stastlivec ale to netrva vecne. akych 9 trofeji? 4 su hlavne a cenne. to pocitas smiesne MS klubov a trapne superpohare?

        0
        0
        • Avatar photo

          cules uz pustaju do gati, inak by sem nechodili si riesit komplexy.. a hra pod Zidanom a Ancelottim bola najlepsia od cias Del Bosqueho, ja to narozdiel od teba viem vyhodnotit lebo sledujem tie zapasy a nie len hejtujem.. prvy rok aj pol sme hrali vyborny futbal, jedine minulu sezonu sme v lige mali problemy a to bolo hlavne tym ze Perez zacal sabotovat muzstvo ked nechal odist Jamesa, Pepe, Morata, Danilo, Mariano a kupil neohrabanych mladikov co sa museli aspon rok zohrat, do utoku kupil Mayorala ktory sedel na tribune aj vo Wolfsburgu– nehovoriac o tom ze uz v sezone 16/17 boli Bale a Benzema z formy, napriek tomu sme vyhrali Ligu aj LM, o to vacsi uspech pre Zidana.. a to tu boli aj ine veci ako ten smiesny trest Ronalda proti vam ked sme vam nalozili, zranenie, a chybal aj ten tvoj VAR inak by sme tie penalty mali.. potom sa uz z toho dostava tazko, ale LM sme dali napriek tomu

          0
          0
          • Avatar

            ctrl C – ctrl V ? *rofl* to nemas nieco nove? z tych hracov co si menoval nehral zaklad nikto, takze nehadz vsetko na pereza. zidanovi sa podaril rekordny zapis 15 alebo 17 bodov za barcelonou. najkrajsi futbal hral real pod del bosquem,murinom a ancelottim. zidanova hra bola len centrovat do 16 tky na ronalda

            0
            0
          • Avatar photo

            ale ty expert to boli klucovi hraci, ktory sa pravidelne striedali, dneska sa neda vyhravat bez kvalitnej lavicky, ale co to budem tebe vysvetlovat, sak si cely nechapavy.. hovorim prvy rok aj pol so Zidanom vyborny futbal, uz v sezone 15/16 ked prisiel v januari ste sa triasli ked ste vyhrali ligu o 1 bodik aj to vdaka 12temu hracovi ako inak.. a to ze vyzdvihujes stale inych co to uz nie su je klasika, proste hejteri budu kydat vzdy na toho co tu prave je, ostatni ked tu boli tak boli babraci ale teraz uz zrazu nie.. proste barcelonska komedia

            0
            0
          • Avatar photo

            a komplexy:)

            0
            0
    • Avatar photo

      a co sa tyka LM a Barcelony to je samostatna kapitola:D.. tu je jeden pekny prispevok co som nasiel o nejakych zarezoch na styl Uefalony:
      The biggest scandals in the history of CL were always in favor of Barcelona, here are just some that come to mind right now: 2005 last 16 – red card to Drogba for challenging a ball with the goalkeeper.. 2006 last 16 – red card for Del Horno after Messi’s shameful acting.. 2006 last 8: two penalties not given for Benfica.. 2006 semis – Shevchenko’s goal somehow disallowed at Camp Nou when it was Puyol who touched the striker, disgrace.. 2009 semis – 5 penalties not given to Chelsea, its a disgrace.. 2010 semis – red card to Motta after embarrassing acting by Busquets

      0
      0
    • Avatar photo

      Part 2 of the robberies: 2011 quarters – Van Persie disgraceful red card at the Camp Nou
      2011 semis – Pepe’s red card for Oscar caliber acting by Dani Alves
      2011 semis – Higuain’s clean goal disallowed at Camp Nou
      2012 quarters – 2 penalties vs AC Milan so that Barca can win
      2013 last 16 – Messi clear offside goal against AC Milan 2-0
      2014 last 16 – clear foul not given against Jesus Navas before Barca’s goal
      2014 last 16 – *right after* this foul Barca are given a penalty for a foul outside the box..
      2017 last 16 – 2 unfair penalties against PSG, and a clear penalty not given to PSG

      0
      0
      • Avatar

        to co si sem dal ty tapetar? Uz pred rokom som ti napisal ze polovica veci nieje pravda. radsej ries kontroverzie z poslednych 3 vitazstiev realu v LM.

        0
        0
        • Avatar photo

          ty co si napisal ma vahu asi takuto *lol*.. proste ta prezyvka Uefalona vznikla z tohto, ze pri kazdom vasom vitazstve boli obrovske kontroverzie a bolo ich najviac.. my sme mali stastie mozno v 1 dvojzapase s Bayernom ale aj tam nakoniec boli rozhodnutia aj v prospech nich, toto porovnavat s Barcelonou to je uplne na smiech.. 3 LM mate vdaka rozhodcom, a tu poslednu ste vyhrali tak ze kazdy top tym okrem vas mal marodku asi polovicu kadra, to sa uz nezopakuje asi 200 rokov:))

          0
          0
          • Avatar

            taketo zaujate statistiky za kazdu kartu alebo penaltu ti mozem napisat aj ja na real. hlavne ale spomeniem 2 ofsajdove goly ronalda proti bayernu, nevylucenie casemira tiez proti bayernu, cervene pre dybalu, verattiho, nafilmovany pad proti psg a juventusu, marcelova ruka v 16tke atd atd. a este spomeniem ,,zranenie,, salaha a tie darovane goly od kariusa a brankara bayernu. ak by bol vtedy VAR, nevyhrali by ste ani jednu trofej.

            0
            0
          • Avatar photo

            ofsajdovy gol mal aj Bayern hned v tom zapase, vyluceny mal byt Vidal uz v prvom polcase, cervene pre Dybalu aj Verattiho nikto nespochybnil mozno ty.. penalta proti Juventusu jasna.. a zranenie Salaha a darovane goly to su veci co k futbalu patria

            0
            0
          • Avatar

            nieze si to myslim iba ja ale podla reakcii cely svet okrem madridistov. podstatne je, ze hoci ste ,,vyhrali,, LM 3 krat, tak ste neboli ani zdaleka najlepsi alebo dominantny ako napr. pepova barcelona. preto vas nikto ani nezaradoval do najlepsich muzstiev v historii. kredit nejde zidanovi ale oliverovi a cakirovi a este stastiu. zidana som mal rad ako hraca a mal som k nemu respekt. ale ako trener napresvedcil.

            0
            0
          • Avatar

            Nas nemusia zaradovat medzi najlepsie muzstva historie, my tam sme, my sme vyhlaseny klubom 20 storocia.
            A ked bol Pep dominantnejsi preco nevyhral najvacsiu trofej 3x po sebe??

            0
            0
          • Avatar

            lebo mu nikto nekupoval rozhodcov.

            0
            0
          • Avatar

            LM 4x za 5 rokov nam dali rozhodcovia?*rofl* Ty si riadne zamindrakovany pripad.
            Ale na tvojom mieste riesim duel Chelsea – Barcelona a svedsky rozhodca ci 6:1 s PSG kde vas rozhodcovia poslali dalej. Tak sa nevyhovaraj.
            V lige bola kedy proti vam pisknuta penalta ci cervena karta? Vy ste ti posledni co sa maju vyhovarat na rozhodcu.

            0
            0
          • Avatar

            hovorim o posl. 3 LM. , v zapase s chelsea ten isty rozhodca vylucil abidala za to ze sa anelka potkol o vlastnu nohu, psg jedna sporna penalta. teraz mozme rozoberat real ked v kazdom zapase mohol kopat penaltu, alebo bol superov hrac vyluceny, alebo ked neboli piskane penalty voci realu a ked sa uznavali ofsajdove goly toho doklepavaca co nosi nausnicky ako ty.

            0
            0
          • Avatar photo

            vplavarni, si uplne mimo clovece.. Guardiola podla teba velmi dominatny by nemal ani 1 LM nebyt rozhodcov, proti Chelsea to nezabudne nikto, to ze Abidal dostal cervenu popri tom ked uz davno mohlo byt rozhodnute v prospech Chelsea to nic nemeni na tom ze tam pomohol ovela viac Barcelone, potom v roku 2011 cervene karty van Persiemu za to, ze nepocul cez 90 000 divakov a zakoncil, Pepemu za to ze Alves si urobil divadlo, potom Higuainov neuznany gol na Nou Campe v odvete.. Guardiolu museli tlacit rozhodcovia ako maleho chlapca, a nie ze bol dominantny

            0
            0
          • Avatar photo

            a nerob si iluzie co si mysli cely svet, ten videl tie vase skandaly aj vidi rok co rok aj teraz ked je VAR proti Barce sa neodvazi nic odpiskat.. hovorim ako trener vyhral Zidane LM suverennejsie a bez takych skandalov ako Guardiola

            0
            0
          • Avatar

            a na regulerny gol busquetsa proti interu ked barca vypadla si zabudol? spominas len veci ktore sa ti hodia, ze? zidane mal takmer v kazdom zapase vo vyradovackach nejaky sporny moment ktory vzdy isiel v prospech realu a ty ides tvrdit ze guardiola mal toho viac??? psg, juve, atletico ale hlavne bayern by ti mohli rozpravat. van persie? arsenal ani na to nemal aby postupil dalej ci uz dostal druhu zltu alebo nie.

            0
            0
          • Avatar

            Kde je admin? Barcelonsky troll a provokater vplavarni spini tento team a to je tolerovane??

            0
            0
  • Avatar

    Pecka

    0
    0
  • Avatar

    Solariho mi je trochu ľúto, a to z dôvodu, že na to v akom stave je v súčasnosti mužstvo tak zahrali slušný prvý polčas s Barcelonou v Copa del Rey, ani to však nestačilo keďže zápas bol potom rozhodnutý behom 5 minút a to psychické rozpoloženie sa potom premietlo do ligového Classica a do zápasu LM. Kebyže postúpime do finále, Solari by zostal a táto súťaž bola v tom momente kľúčová a zrejme s najväčšou šancou na úspech. Každopádne vitaj doma Zidane, je čas na tvrdú prácu aby sa tento klub budúcu sezónu vrátil tam kam patrí. Zároveň dufam že Perez mu bude robiť viac ústupkov ako pri minulom pôsobení, ak teda nechce aby to skončilo ako vtedy.

    0
    0
  • Avatar

    no jsem na něj hodně zvědavý— přece jen Zizou nikdy žádný taktik nebyl a stavěl víceméně na taktice která se hrála už za Carla a byla jediná kterou jsme měli a to centry do vápna po rychlých útocích, která fungovala hlavně proto že CR je jeden z nejlepších a nebo možná nejlepší hráč do 16tky… Každopádně ten je pryč a jak vidíme bude těžké jen nahradit a já moc nevěřím tomu, že Zizou s týmem vymyslí něco lepšího než Santi. On je skvělý motivátor a dokáže z týmu dostat vím než na co mají, ale bojím se že bez spousty kontrroverzních situací a Cristiana ve vápně dost možná vyhoří a hodil by se více takticky vyspělejěí Mourek. No nechme se překvapit

    0
    0
  • Avatar

    Spekulace: Zinedine Zidane plánuje v létě prodat Florentina Peréze! (Marca)

    0
    0
  • Avatar

    Sdílím názor se skottym*thumb*

    0
    0
  • Avatar

    Jooooo!!! Vítej zpět legendo!!! Moje devíti měsíční nasrani právě končí!! 🙂

    0
    0

Přidat komentář

Související články

Bellingham v upřímném rozhovoru: Jsem jedním z fanoušků, zastupuji je na hřišti. Vrchol? Ještě ne
Mužstvo

Bellingham v upřímném rozhovoru: Jsem jedním z fanoušků, zastupuji je na hřišti. Vrchol? Ještě ne

Jude Bellingham poskytl rozhovor pro Sky Sports během reprezentačního srazu Anglie. Přinášíme vám přepis toho, co záložník Los Bancos řekl.…
Sissoko: Nesouhlasím s Laportou, Mbappé se do Realu hodí. Ligu mistrů vyhraje Madrid
Mužstvo

Sissoko: Nesouhlasím s Laportou, Mbappé se do Realu hodí. Ligu mistrů vyhraje Madrid

Bývalý senegalský fotbalista Mohamed Sissoko, který si během své kariéry zahrál za Valencii, s níž vyhrál španělskou La Ligu, a který…
Pekelný měsíc startuje! Liga mistrů, El Clásico a zápasy se španělskou špičkou
Mužstvo

Pekelný měsíc startuje! Liga mistrů, El Clásico a zápasy se španělskou špičkou

Po reprezentační přestávce se znovu rozjedou domácí ligové i mezinárodní soutěže. Jsou před námi dva měsíce, ve kterých se bude…
Fabrizio Romano: Toni Kroos se dohodl s Realem. Podepíše smlouvu do 2025
Přestupy

Fabrizio Romano: Toni Kroos se dohodl s Realem. Podepíše smlouvu do 2025

Známý novinář Fabrizio Romano má jasno. Podle jeho exkluzivních informací se Toni Kroos definitivně domluvil s Realem Madrid na podpisu…