Komentář ke článku:

Atleti si stěžují na rozhodčí v derby proti Realu. Nelíbí se jim penalta, ani neuznaný gól Moraty

Autor: thjuks, vydáno: 10.02.2019 15:55
Zpět na článek
Přidávat komentáře mohou jen registrovaní uživatelé.


Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)Slovan

Mozu sa stazovat na lamparni, to my ich mozeme zalovat za ublizenie na zdraviSmajlík

10.02.2019 15:59:09
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)holoubek

No jo, zas další ubrečánci. Ale nic o faulu na Viniciuse, kterej okamžitě předcházel Griezmanovo golu tu není. A Moratovo offside byl, sice těsný ale ano.

Na druhou stranu penaltový zákrok na Viniciuse byl asi mimo vápno a penalta pro Atlety asi být mohla taky.

Chyby se dělají na obě strany a budou se dělat i dál, ikdyž doufám, že díky VAR jich bude ubývat.

10.02.2019 16:06:44
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)Diacret

promin , ale na viniho faul fakt nebyl , udělal chybu a pak neustal tělo na tělo

10.02.2019 16:20:14
C.F.M. Real
Odkaz na komentáø (kotva)C.F.M. Real

zas ten v 16ke bol jasny - posledny kontakt faulu - takze nasa pencla bola ok.
a morata bol tiez v offside - suhlas

nech porazia barcelonu radsej zmr di

10.02.2019 16:50:24
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)qwer

V takýchto prípadoch sa väčšinou prihliada k prvému kontaktu, nie k poslednému.

10.02.2019 19:06:19
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)Gregy66

Souboj tělo na tělo nemůže být snad faul? To je vždy na posouzení - ale každopádně se při tom souboji correa míče ani nedotkl a do Viniho vletěl.. klidně se to písknout dalo (ve španělské lize, v anglické je to samozřejmě nereálné, tam se tohle nepíská vůbec)

10.02.2019 17:02:44
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)Diacret

vinicius váží snad 60 kg , to by pak se moselo piskat všechno na něj , nehledě na to že je to brazilec a má oblíbenca neymara

10.02.2019 17:56:12
janinho
Odkaz na komentáø (kotva)janinho

protihrac jednoznacne trafil miesto lopty jeho nohu. neviem co tu pises... je jedno ci ma 60 kil alebo vyzera ako Adebayo Akinfenwa... to ziskanie lopty pred ich golom bol uplne jednoznacny faul!

11.02.2019 10:35:50
janinho
Odkaz na komentáø (kotva)janinho

myslel som ze pises o faule pred golom atletov, ale v podstate je to uplne jedno. aj pred nasou penaltou to bol nespochybnitelny faul.

11.02.2019 10:36:50
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)LukasBB10

A Griezmannuv gól byl též v offsidu sice jen o pár centimetrů ale byl. A potvrdila to i VARSmajlík

10.02.2019 16:48:57
C1R9I8S5
Odkaz na komentáø (kotva)C1R9I8S5

Ten ukázkový flop Moraty jako penalta? Smajlík

10.02.2019 17:31:29
Odkaz na komentáø (kotva)"Iker"

jedine o com by sa dalo debatovat je, ze kontakt pri penalte zacal pred vapnom, inak mozu byt Atleti radi, ze pred ich golom sa nepiskal faul na Viniho, takze na sporne momenty 1:1.. ked niekto chcel penaltu za toho Moratu ked tam mal este aj ruku tak no comment

10.02.2019 18:08:36
LuckyShot
Odkaz na komentáø (kotva)LuckyShot

Podle mě naprosto totožná penalta jako velmi diskutovatelná penalta Messiho proti City v Lize mistrů, ta mě hned také napadla a odůvodnění, stejně jako to platí zde bylo, že atak hráče sice začal těsně na hranici vápna, ale pokračoval až do vápna, kde byl faul dokončen, tudíž se jedna o faul ve vápně a penalta je nařízena správně.

10.02.2019 19:23:41
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)ST35

Pamatuju si, že na isportu kdysi byl článek o tom, jak se posuzují situace, kde faul začne před vápnem, ale skončí až ve vápně. Bylo tam několik případů a přesně napsané, kdo má být v tu chvíli "zvýhodněn". Bohužel už jsem ho nenašel...

11.02.2019 00:33:01
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)qwer

V zápase bolo množstvo kontroverzných situácií a podľa mňa neboli všetky verdikty rozhodcov v súlade s pravidlami. Natíska sa otázka načo sa potom zaviedol VAR? Mám dojem, že zlých verdiktov oproti minulým sezónam len pribudlo.

10.02.2019 19:21:47
LuckyShot
Odkaz na komentáø (kotva)LuckyShot

VAR tu není od toho, aby sledoval každou hloupost, co se na hřišti stane, to pak nebude zápas trvat hodinu a půl, ale víc jak tři hodiny, když se bude furt zastavovat hra a furt čekat na rozhodnutí videorozhodčího .. VAR se zavedl kvůli sporným situacím ve vápně a sporným situacím po vstřelení gólu .. Jinak já ti musím oponovat, neboť já jsem s VAR spokojený, funguje skvěle a mám pocit, že špatných rozhodnutích rozhodčích rapidně ubylo právě kvůli tomu, že mají možnost vše přezkoumat a zabere to pár vteřin.

10.02.2019 19:27:45
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)ST35

VAR řeší pouze góly, ofsajdy a červené karty. Takže pokud rozhodčí odpíská faul na polovině hřiště, VAR mu do toho nic nenamluví. Pokud udělí žlutou, tak ho VAR neopraví (když to třeba nebyl faul), ale maximálně mu může říct, ať udělí červenou (pokud to bylo něco nesportovního, kopnutí apod.), což se ale děje málokdy.

11.02.2019 00:37:29
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)ST35

Můžou být rádi, že dostali jen jednu červenou Smajlík A k těm "chybám": Morata v ofsajdu byl, ačkoliv to bylo velmi těsné. Faul na Moratu v žádném případě a už vůbec ne na penaltu. Však padal dřív než tam Casemiro tu nohu dal. S tou penaltou to je složitější a já jsem z žádného záběru nedokázal přesně určit, zda to bylo na penaltu nebo ne. Každopádně kontakt ve vápně určitě byl, akorát je otázka, jestli Vini nepadal už kvůli tomu kopnutí nekde na hraně vápna. Složitá situace a rozhodčí se rozhodl pro penaltu, ale ať by zvolil to nebo to, nemohli bychom mu nic vyčítat Smajlík Ale že Atlético nezmíní docela diskutabilní gól Griezmanna mě nijak nepřekvapuje SmajlíkSmajlík

11.02.2019 00:30:17
janinho
Odkaz na komentáø (kotva)janinho

ja uz fakt neviem ci niektori nemaju sudnost?

neuznany gol moratu... bol to sice hranicny ofsajd ale bol. ta ich foto je sice velmi pekna ale videl som inu kde morata je uz v tesnom ofsajde a ta bola fotena o zlomok sekundy neskor (ale stale nebola lopta odohrata). takze velmi pekny pokus hosi.
takisto ako ten faul na viniciusa. ano, prvy faul prisiel jasne mimo 16tky ale druhy bol v 16tke napriek tomu co ten zmateny komentator na Digi splietal! ak hrac pojde z polovice ihriska solo najazd na brankara a obranca ho bude tahat za dres od stredoveho kruhu az na 5ku a tam utocnik padne, tak to ma byt akoze faul na polovici ihriska??? nech zoberu laskavo do ruk pravidla futbalu (nie je to zase az taka hruba kniha). pocita sa miesto POSLEDNEHO priestupku!

nech su radsej radi ze im ten gol platil, lebo loptu tam ziskal hrac ktory na gol nahral jasnym faulom.

11.02.2019 10:33:46
Nemá avatar
Odkaz na komentáø (kotva)hagi

Janinho máš pravdu,já to viděl naprosto stejně jako ty.

11.02.2019 12:53:36
paky
Odkaz na komentáø (kotva)paky

potřebujou si zabrečet.tohle nečekali

12.02.2019 11:28:19